Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torija CF Rayo VK
we Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 13.6
good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Deshkov rent richting de bal. Pilart is nu in balbezit. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Rayo VK 1:0

3e minuut.
Pilart probeert naar een medespeler te passen. Vera Aguilar is nu in balbezit. Ooijer verovert de bal door een tackle van achteren. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ooijer passt de bal zonder na te denken. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc probeert naar een medespeler te passen. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ooijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ooijer speelt de bal door. Felipe rent richting de bal. Mihliuc onderschept slim de pass. Mihliuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Rayo VK 2:0

11e minuut.
Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard geeft de bal voor. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ooijer probeert naar een medespeler te passen. Deshkov heeft problemen om de bal te vangen. Deshkov passt de bal in één keer door. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bibard rent richting de bal. Bibard haalt uit met een fantastische trap. Martínez Artola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Rayo VK 3:0

16e minuut.
Arcas Piqueres geeft een hoge lob. Mihliuc maakt een snoekduik en kopt de bal. Argüello verovert de bal door een tackle van achteren. Deshkov geeft een hoge lob. Mihliuc krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Bibard onderschept slim de pass. Bibard passt de bal zonder na te denken. Daar is Mihliuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. Argüello probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deshkov neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bibard de bal. Bibard draait met de bal, schiet en ... Martínez Artola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Rayo VK 4:0

22e minuut.
Pilart is nu in balbezit. Mihliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ooijer rent richting de bal. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. Martínez Artola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ooijer met een sublieme pass. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov passt de bal met de wreef. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Mihliuc met een sublieme pass. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov passt de bal zonder na te denken. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Arcas Piqueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidzikashvili onderschept slim de pass. Deshkov speelt de bal door. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Mihliuc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ooijer de bal. Ooijer speelt de bal door. Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard schiet op doel. Martínez Artola bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Rayo VK 5:0

36e minuut.
Arcas Piqueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov onderschept slim de pass. Deshkov passt de bal in één keer door. Ooijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ooijer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buitenspel voor Mihliuc. Goede buitenspelval van de verdediging. Martínez Artola maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bibard kopt de bal weg. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Argüello controleert de bal met de borst. Argüello geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bibard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ooijer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Deshkov rent richting de bal. Deshkov met een sublieme pass. Mihliuc kan de bal niet met de borst controleren. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torija CF 23%, Rayo VK 77%.
Torija CF - Rayo VK 5:0

46e minuut.
Sarnowski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Riganti de bal onder controle te krijgen. Cristofolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Friera krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ooijer is nu in balbezit. Ooijer geeft de bal voor. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. Martínez Artola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Rayo VK 6:0

60e minuut.
López de la Fuente passt de bal met de wreef. Felipe is nu in balbezit. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc schiet op doel. Martínez Artola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Rayo VK 7:0

63e minuut.
Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ooijer probeert naar een medespeler te passen. Vera Aguilar rent richting de bal. Mihliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Mihliuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Deshkov is nu in balbezit. Deshkov passt de bal in één keer door. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Rayo VK 8:0

66e minuut.
Ooijer rent richting de bal. Ooijer schiet op doel. Daar is Arcas Piqueres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deshkov rent richting de bal. Deshkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Czár probeert naar een medespeler te passen. Mihliuc rent richting de bal. Felipe is nu in balbezit. Mihliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. Martínez Artola bokst de bal weg. Daar is Vera Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc geeft een hoge lob. Mihliuc probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár passt de bal zonder na te denken. Ooijer met een sublieme pass. Deshkov rent richting de bal. Deshkov passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Rayo VK 9:0

83e minuut.
Arcas Piqueres rent richting de bal. Deshkov onderschept slim de pass. Deshkov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mihliuc de bal. Mihliuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ooijer geeft een lange en hoge pass. Mihliuc heeft problemen om de bal te vangen. Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Mihliuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Rayo VK 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torija CF 18%, Rayo VK 82%.
Torija CF - Rayo VK 10:0