Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yonkiloco Grugba
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Etxániz geeft de bal voor. Navarro Muñoz kopt de bal weg. Klungelig pakt Busquets de bal. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Ortega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Grugba 0:1

25e minuut.
Sánchez Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ramírez passt de bal zonder na te denken. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets draait met de bal, schiet en ... Sandiumenge probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Etxániz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Sánchez Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sánchez Ramírez is nu in balbezit. Lojo verovert de bal door een tackle van achteren. Lojo met een sublieme pass. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Medrano heeft problemen om de bal te vangen. Sandiumenge is nu in balbezit. Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Astudillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yonkiloco 53%, Grugba 47%.
yonkiloco - Grugba 0:1

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rodríguez Ortega met een harde bal richting middenveld. Silvestre kopt de bal weg. Pérez Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Guirado draait met de bal, schiet en ... Naranjo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yonkiloco 56%, Grugba 44%.
yonkiloco - Grugba 0:1