Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torija CF byHammer
we Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten hopeless
good Passen poor
very good Verdedigen poor


10e minuut.
Ooijer heeft problemen om de bal te vangen. Ooijer speelt de bal door. Bibard speelt de bal door. Dzidzikashvili is nu in balbezit. Dzidzikashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Díez met een harde bal richting middenveld. Bibard kopt de bal weg. Dzidzikashvili rent richting de bal. Dzidzikashvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Bibard rent richting de bal. Mendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendía met een sublieme pass. Bibard geeft een lange en hoge pass. Dzidzikashvili krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Carreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bibard is nu in balbezit. Bibard geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dzidzikashvili de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ooijer is nu in balbezit. Ooijer probeert naar een medespeler te passen. Dzidzikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidzikashvili haalt uit met een fantastische trap. Díez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - byHammer 1:0

29e minuut.
Arriaga kopt de bal weg. Ooijer rent richting de bal. Ooijer speelt de bal door. Dzidzikashvili is nu in balbezit. Dzidzikashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dzidzikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidzikashvili passt de bal met de wreef. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov haalt uit met een fantastische trap. Díez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Díez trapt de bal weg van het doel. Rodríguez Loreto kopt de bal weg. Deshkov is nu in balbezit. Simón onderschept slim de pass. Simón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bibard verovert de bal door een tackle van achteren. Bibard geeft de bal voor. Dzidzikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidzikashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón rent richting de bal. Australiano speelt de bal door. Daar is Dzidzikashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzidzikashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cía geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bibard met de inworp. Ooijer is nu in balbezit. Ooijer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Sarnowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torija CF 21%, byHammer 79%.
Torija CF - byHammer 1:0

49e minuut.
Czár probeert naar een medespeler te passen. Bibard rent richting de bal. Bibard passt de bal in één keer door. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Simón de bal. Ingarao met een sublieme pass. Bibard probeert naar een medespeler te passen. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár haalt uit met een fantastische trap. Díez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bibard is nu in balbezit. Bibard geeft een hoge lob. Daar is Deshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Deshkov met een sublieme pass. Czár is nu in balbezit. Lacruz maakt een afschuwelijke overtreding. Lacruz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Carreras is nu in balbezit. Carreras geeft een hoge lob. Sarnowski speelt de bal door. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ooijer met een sublieme pass. Cía kan de bal niet met de borst controleren. de la Hera bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár onderschept slim de pass. Czár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - byHammer 2:0

67e minuut.
Bibard rent richting de bal. Bibard geeft een lange en hoge pass. Daar is Deshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deshkov met een sublieme pass. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Deshkov zal de hoekschop nemen. Czár krijgt zijn hoofd ertegen. Díez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czár is nu in balbezit. Czár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - byHammer 3:0

75e minuut.
Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ooijer is nu in balbezit. Ooijer probeert naar een medespeler te passen. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bibard geeft een lange en hoge pass. Czár rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Deshkov neemt de hoekschop. Czár rent richting de bal. Díez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - byHammer 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torija CF 26%, byHammer 74%.
Torija CF - byHammer 4:0