Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Planta 14 Rayo VK
Polska Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
59 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 15
uitstekend Schieten slecht
uitstekend Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Stoilov rent richting de bal. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Stoilov passt de bal zonder na te denken. Sonck heeft problemen om de bal te vangen. Sonck passt de bal zonder na te denken. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 1:0

3e minuut.
Honrubia speelt de bal door. Inworp. Táncsics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov rent richting de bal. Stoilov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Marut rent richting de bal. Marut geeft de bal voor. Pilart probeert de bal aan de voet te houden. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 2:0

9e minuut.
Táncsics geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez passt de bal met de wreef. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Martínez Artola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vera Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics onderschept slim de pass. Táncsics speelt de bal door. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 3:0

12e minuut.
Vera Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez passt de bal met de wreef. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 4:0

14e minuut.
Felipe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Táncsics met een snelle inworp. Stoilov geeft de bal voor. Sonck krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 5:0

14e minuut.
Garres probeert naar een medespeler te passen. López de la Fuente heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 6:0

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martínez Artola trapt de bal weg van het doel. Stoilov kopt de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Gil met een snelle inworp. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel. Felipe probeert de bal aan de voet te houden. Martínez Artola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 7:0

21e minuut.
Vera Aguilar is nu in balbezit. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez geeft een hoge lob. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 8:0

23e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Honrubia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez geeft een hoge lob. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 9:0

27e minuut.
Sonck kopt de bal weg. Klungelig pakt Felipe de bal. Honrubia rent richting de bal. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 10:0

32e minuut.
Argüello met een harde bal richting middenveld. Táncsics kopt de bal weg. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Argüello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel. Martínez Artola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 11:0

33e minuut.
Pilart is nu in balbezit. Pilart passt de bal met de wreef. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel. Martínez Artola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 12:0

35e minuut.
Táncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Táncsics geeft de bal voor. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ... Martínez Artola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 13:0

36e minuut.
Stoilov is nu in balbezit. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Gil speelt de bal door. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Argüello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 14:0

40e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Hernandez geeft een hoge lob. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 15:0

41e minuut.
Stoilov speelt de bal door. Sonck is nu in balbezit. Sonck passt de bal in één keer door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov met een sublieme pass. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 16:0

44e minuut.
Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Borge onderschept slim de pass. Borge passt de bal in één keer door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Martínez Artola met een harde bal richting middenveld. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stoilov met een sublieme pass. Hernandez is nu in balbezit. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... Martínez Artola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 12%, Rayo VK 88%.
Planta 14 - Rayo VK 17:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Táncsics met de inworp. Stoilov geeft de bal voor. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 18:0

47e minuut.
Garres met een sublieme pass. López de la Fuente heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Honrubia geeft de bal voor. Daar is Vilariño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Táncsics is nu in balbezit. Táncsics geeft een hoge lob. Martínez Artola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 19:0

52e minuut.
Daar is Pilart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Argüello controleert de bal met de borst. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Táncsics is nu in balbezit. Táncsics geeft een hoge lob. López de la Fuente probeert de bal aan de voet te houden. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Argüello met een harde bal richting middenveld. Stoilov controleert de bal met de borst. Stoilov passt de bal met de wreef. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sonck de bal. Hernandez is nu in balbezit. Klungelig pakt Sonck de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 20:0

64e minuut.
Táncsics speelt de bal door. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel. Martínez Artola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 21:0

66e minuut.
Friera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Oljelund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oljelund geeft de bal voor. Hernandez kopt de bal weg. Sonck rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sonck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 22:0

67e minuut.
Daar is Vera Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics met een sublieme pass. Klungelig pakt Sonck de bal. Sonck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Stoilov met een sublieme pass. Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pilart is nu in balbezit. Stoilov onderschept slim de pass. Stoilov speelt de bal door. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ... Martínez Artola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 23:0

72e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov passt de bal in één keer door. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Sonck de bal. Sonck passt de bal zonder na te denken. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Martínez Artola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 24:0

74e minuut.
Vilariño met de inworp. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 25:0

76e minuut.
Friera rent richting de bal. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een hoge lob. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 26:0

80e minuut.
Friera is nu in balbezit. Gil onderschept slim de pass. Gil geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 27:0

83e minuut.
Martínez Artola trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Táncsics met een snelle inworp. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Hernandez geeft de bal voor. Martínez Artola met een sublieme pass. Táncsics kopt de bal weg. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 28:0

89e minuut.
Vera Aguilar rent richting de bal. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Sonck heeft problemen om de bal te vangen. Sonck schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Rayo VK 29:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 16%, Rayo VK 84%.
Planta 14 - Rayo VK 29:0