Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo VK Planta 14
Normal Tactiek Polska
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.8 gemiddelde waardering 43.7
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Vreman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Sonck is nu in balbezit. Sonck geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Vera Aguilar met een sublieme pass. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:1

8e minuut.
Martínez Artola trapt de bal weg van het doel. Vreman kopt de bal weg. Daar is Sonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vera Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. de Juana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Juana passt de bal in één keer door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Martínez Artola trapt de bal weg. Stoilov kopt de bal weg. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ... Martínez Artola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Martínez Artola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:2

14e minuut.
Garres heeft problemen om de bal te vangen. Garres passt de bal met de wreef. Pilart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:3

16e minuut.
Arcas Piqueres kopt de bal weg. Hernandez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:4

26e minuut.
Zabala geeft een lange en hoge pass. Stoilov met een sublieme pass. de Juana geeft een hoge lob. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Stoilov passt de bal met de wreef. de Juana is nu in balbezit. de Juana probeert naar een medespeler te passen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:5

38e minuut.
Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Vera Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Martínez Artola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:6

40e minuut.
Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov passt de bal met de wreef. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Martínez Artola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Juana zal de hoekschop nemen. Martínez Artola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:7

41e minuut.
de Juana met de inworp. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Sonck kan de bal niet met de borst controleren. Sonck speelt de bal door. Hernandez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:8

43e minuut.
de Juana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hernandez controleert de bal met de borst. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel. Martínez Artola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:9

43e minuut.
Garres passt de bal zonder na te denken. Pilart rent richting de bal. Pilart met een sublieme pass. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Stoilov geeft een lange en hoge pass. Hernandez kopt de bal weg. Daar is Sonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck schiet op doel. Martínez Artola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo VK 79%, Planta 14 21%.
Rayo VK - Planta 14 0:10

46e minuut.
Stoilov passt de bal in één keer door. Sonck rent richting de bal. Arcas Piqueres rent richting de bal. Sonck verovert de bal door een tackle van achteren. Sonck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

49e minuut.
Vreman met een snelle inworp. Sonck is nu in balbezit. Sonck speelt de bal door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
López de la Fuente kopt de bal weg. Pilart heeft problemen om de bal te vangen. Stoilov verovert de bal door een tackle van achteren. Sonck heeft problemen om de bal te vangen. Sonck geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:11

56e minuut.
Stoilov passt de bal in één keer door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ... Martínez Artola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:12

58e minuut.
Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... Honrubia heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Martínez Artola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:13

60e minuut.
Sonck rent richting de bal. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck is nu in balbezit. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:14

62e minuut.
Hernandez kopt de bal weg. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck passt de bal in één keer door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:15

65e minuut.
Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello geeft een lange en hoge pass. de Juana kopt de bal weg. Stoilov geeft de bal voor. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Stoilov is nu in balbezit. López de la Fuente is nu in balbezit. Stoilov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov geeft de bal voor. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Stoilov kopt de bal weg. Pilart heeft problemen om de bal te vangen. Sonck speelt de bal door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:16

70e minuut.
Pilart bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Arcas Piqueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck onderschept slim de pass. Sonck met een sublieme pass. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Juana zal de hoekschop nemen. Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
de Juana kopt de bal weg. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov passt de bal met de wreef. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sonck passt de bal met de wreef. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argüello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hernandez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sonck neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:17

82e minuut.
López de la Fuente passt de bal zonder na te denken. Arcas Piqueres rent richting de bal. Sonck onderschept slim de pass. Sonck heeft problemen om de bal te vangen. Sonck draait met de bal, schiet en ... Martínez Artola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Hernandez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Planta 14 0:18

84e minuut.
Honrubia rent richting de bal. Honrubia speelt de bal door. Klungelig pakt Argüello de bal. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Martínez Artola trapt de bal weg van het doel. de Juana is nu in balbezit. de Juana probeert naar een medespeler te passen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Argüello kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vreman de bal onder controle te krijgen. Arcas Piqueres is nu in balbezit. Sonck onderschept slim de pass. Sonck geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo VK 84%, Planta 14 16%.
Rayo VK - Planta 14 0:18