Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedos Utd yonkiloco
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


28e minuut.
Silvestre is nu in balbezit. Fernández Presa onderschept slim de pass. Fernández Presa geeft de bal voor. Curtido is nu in balbezit. Curtido schiet op doel. Rodríguez Ortega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moreiras rent richting de bal. Figueiras García verovert de bal door een tackle van achteren. Figueiras García haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - yonkiloco 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedos Utd 53%, yonkiloco 47%.
Torpedos Utd - yonkiloco 1:0

50e minuut.
Inworp. Sánchez Galo met de inworp. Fernández Presa is nu in balbezit. Silvestre verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestre geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Figueiras García bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandiumenge verovert de bal door een tackle van achteren. Sandiumenge probeert naar een medespeler te passen. Noriega Santoveña bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega Santoveña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zárraga verovert de bal door een tackle van achteren. Zárraga passt de bal zonder na te denken. Noriega Santoveña met een sublieme pass. Figueiras García heeft problemen om de bal te vangen. Figueiras García schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sánchez Galo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mateos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Baena passt de bal in één keer door. Sánchez Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Guirado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pérez Guirado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedos Utd 57%, yonkiloco 43%.
Torpedos Utd - yonkiloco 1:0