Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo VK Torpedos Utd
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Zárraga is nu in balbezit. Pilart onderschept slim de pass. Pilart speelt de bal door. López de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Honrubia geeft de bal voor. Arcas Piqueres is nu in balbezit. Figueiras García tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figueiras García krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Vera Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. López de la Fuente met een sublieme pass. Garres rent richting de bal. Garres draait met de bal, schiet en ... Muñoz Escuín probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Torpedos Utd 1:0

17e minuut.
Barbero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbero geeft de bal voor. Vera Aguilar kopt de bal weg. Figueiras García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figueiras García draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Argüello rent richting de bal. Argüello geeft een hoge lob. Figueiras García is nu in balbezit. Figueiras García draait met de bal, schiet en ... Martínez Artola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rayo VK - Torpedos Utd 1:1

29e minuut.
Arcas Piqueres geeft een hoge lob. Honrubia bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega Santoveña verovert de bal door een tackle van achteren. Curtido rent richting de bal. Curtido schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zárraga verovert de bal door een tackle van achteren. Zárraga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Argüello de bal. Figueiras García bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiras García draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zárraga passt de bal zonder na te denken. Curtido rent richting de bal. Curtido met een sublieme pass. Figueiras García bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiras García haalt uit met een fantastische trap. Martínez Artola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Pilart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Astola komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo VK 61%, Torpedos Utd 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rayo VK - Torpedos Utd 1:1

52e minuut.
Vera Aguilar geeft een hoge lob. Sáez Martínez is nu in balbezit. Friera maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Friera moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Friera schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Vilariño rent richting de bal. Sánchez Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilariño. Vilariño krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Curtido verovert de bal door een tackle van achteren. Curtido passt de bal zonder na te denken. Figueiras García is nu in balbezit. Figueiras García schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Felipe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noriega Santoveña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Curtido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curtido geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtido bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtido passt de bal zonder na te denken. Figueiras García is nu in balbezit. Figueiras García haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Martínez Artola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Curtido rent richting de bal. Curtido probeert naar een medespeler te passen. Figueiras García is nu in balbezit. Figueiras García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - Torpedos Utd 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo VK 56%, Torpedos Utd 44%.
Rayo VK - Torpedos Utd 1:2