Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedos Utd Rayo VK
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 12.6
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Arcas Piqueres geeft de bal voor. Garres rent richting de bal. Zárraga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zárraga krijgt een gele kaart.

32e minuut.
López de la Fuente passt de bal in één keer door. Fernández Presa met een sublieme pass. Garres rent richting de bal. Garres haalt uit met een fantastische trap. Tarrés probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Rayo VK 0:1

33e minuut.
Sánchez Galo rent richting de bal. Sánchez Galo met een sublieme pass. Fernández Presa rent richting de bal. Garres is nu in balbezit. Garres schiet op doel. Tarrés bokst de bal weg.

35e minuut.
Vilariño verovert de bal door een tackle van achteren. Vilariño geeft de bal voor. Sáez Martínez probeert de bal aan de voet te houden. Garres rent richting de bal. Garres draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Rayo VK 0:2

37e minuut.
Sáez Martínez geeft een hoge lob. Noriega Santoveña is nu in balbezit. Noriega Santoveña passt de bal met de wreef. Curtido bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtido draait met de bal, schiet en ... Martínez Artola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedos Utd 34%, Rayo VK 66%.
Torpedos Utd - Rayo VK 0:2

67e minuut.
Vera Aguilar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noriega Santoveña. Vera Aguilar raakt geblesseerd tijdens het duel. Vera Aguilar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garres heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pilart speelt de bal door. López de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente speelt de bal door. Garres is nu in balbezit. Garres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
López de la Fuente verovert de bal door een tackle van achteren. López de la Fuente met een sublieme pass. Barbero rent richting de bal. Garres is nu in balbezit. Garres haalt uit met een fantastische trap. Tarrés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedos Utd 65%, Rayo VK 35%.
Torpedos Utd - Rayo VK 0:2