Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yonkiloco Planta 14
Normal Tactiek Polska
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten excellent
weak Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Gil kopt de bal weg. Stoilov rent richting de bal. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:1

3e minuut.
Pérez Guirado speelt de bal door. Silvestre heeft problemen om de bal te vangen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Ortega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:2

4e minuut.
Gil probeert de bal met de borst te controleren. Gil geeft de bal voor. Klungelig pakt Hernandez de bal. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rodríguez Ortega probeert naar een medespeler te passen. Stoilov kopt de bal weg. Astudillo controleert de bal met de borst. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Gil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Basterra komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Sandiumenge controleert de bal met de borst. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sonck is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:3

11e minuut.
Falces rent richting de bal. Falces geeft een hoge lob. Inworp. Basterra met de inworp. Stoilov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Basterra is nu in balbezit. Basterra geeft de bal voor. Falces probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:4

21e minuut.
Táncsics met een snelle inworp. Stoilov rent richting de bal. Stoilov geeft een hoge lob. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:5

21e minuut.
Pérez Guirado rent richting de bal. Pérez Guirado speelt de bal door. Falces heeft problemen om de bal te vangen. Sonck onderschept slim de pass. Sonck geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:6

24e minuut.
Lojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics onderschept slim de pass. Táncsics geeft een lange en hoge pass. Sonck krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:7

27e minuut.
Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov geeft de bal voor. Hernandez kopt de bal weg. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Táncsics zal de hoekschop nemen. Sonck krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:8

29e minuut.
Sandiumenge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez passt de bal in één keer door. Sonck heeft problemen om de bal te vangen. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:9

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basterra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sonck de bal. Sonck schiet op doel. Rodríguez Ortega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:10

34e minuut.
Sandiumenge rent richting de bal. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez met een sublieme pass. Sonck heeft problemen om de bal te vangen. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:11

35e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez schiet op doel. Rodríguez Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:12

35e minuut.
Pérez Guirado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Silvestre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:13

38e minuut.
Stoilov onderschept slim de pass. Basterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterra probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Basterra met een sublieme pass. Sonck is nu in balbezit. Hernandez rent richting de bal. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Basterra heeft problemen om de bal te vangen. Falces is nu in balbezit. Basterra onderschept slim de pass. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hernandez geeft de bal voor. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Basterra kopt de bal weg. Daar is Baena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Ortega probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yonkiloco 88%, Planta 14 12%.
yonkiloco - Planta 14 0:13

46e minuut.
Zabala geeft een lange en hoge pass. Sonck heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Peramos rent richting de bal. Sonck verovert de bal door een tackle van achteren. Sonck geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sandiumenge probeert de bal met de borst te controleren. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Táncsics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:14

58e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Táncsics zal de hoekschop nemen. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Basterra passt de bal zonder na te denken. Sandiumenge rent richting de bal. Sandiumenge passt de bal zonder na te denken. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. Rodríguez Ortega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:15

62e minuut.
Basterra verovert de bal door een tackle van achteren. Basterra passt de bal in één keer door. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Astudillo de bal. Lojo is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Hernandez passt de bal met de wreef. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel. Rodríguez Ortega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:16

70e minuut.
Lojo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Táncsics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:17

72e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez speelt de bal door. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Ortega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:18

72e minuut.
Pérez Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez met een sublieme pass. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel. Paal!

76e minuut.
Klungelig pakt Basterra de bal. Silvestre speelt de bal door. Daar is Baena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Marut bereikt de bal nog maar net als eerste. Marut heeft problemen om de bal te vangen. Marut speelt de bal door. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Stoilov geeft de bal voor. Hernandez controleert de bal met de borst. Astudillo verovert de bal door een tackle van achteren. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Sonck rent richting de bal. Sonck geeft een lange en hoge pass. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yonkiloco - Planta 14 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yonkiloco 87%, Planta 14 13%.
yonkiloco - Planta 14 0:19