Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Planta 14 yonkiloco
Polska Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 16.4
uitstekend Schieten slecht
solide Passen zwak
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Sonck kopt de bal weg. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Astudillo is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - yonkiloco 1:0

3e minuut.
Astudillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Táncsics neemt de hoekschop. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Moreiras de bal onder controle te krijgen. Paal! Moreiras heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - yonkiloco 2:0

4e minuut.
Rodríguez Ortega trapt de bal weg. Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics geeft de bal voor. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Lojo rent richting de bal. Táncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Táncsics met een sublieme pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Táncsics kopt de bal weg. Daar is Sandiumenge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez met een sublieme pass. Klungelig pakt Sonck de bal. Sonck schiet op doel. Rodríguez Ortega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - yonkiloco 3:0

9e minuut.
Moreiras met een harde bal richting middenveld. Stoilov kopt de bal weg. Sonck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - yonkiloco 4:0

11e minuut.
Klungelig pakt Hernandez de bal. Baena is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez geeft een hoge lob. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - yonkiloco 5:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basterra met de inworp. Stoilov speelt de bal door. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez geeft een hoge lob. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel. Rodríguez Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - yonkiloco 6:0

16e minuut.
Moreiras geeft een hoge lob. Basterra kopt de bal weg. Táncsics kan de bal niet met de borst controleren. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rodríguez Ortega trapt de bal weg van het doel. Táncsics kopt de bal weg. Daar is Stoilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Sonck springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sandiumenge rent richting de bal. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - yonkiloco 7:0

23e minuut.
Lojo is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Baena is nu in balbezit. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Baena rent richting de bal. Táncsics onderschept slim de pass. Táncsics passt de bal zonder na te denken. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Ortega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Táncsics neemt de hoekschop. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal. Rodríguez Ortega probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Sonck passt de bal met de wreef. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - yonkiloco 8:0

30e minuut.
Táncsics is nu in balbezit. Táncsics geeft de bal voor. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - yonkiloco 9:0

31e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Pérez Guirado verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov speelt de bal door. Sonck is nu in balbezit. Sonck geeft de bal voor. Rodríguez Ortega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hernandez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - yonkiloco 10:0

34e minuut.
Díaz Peramos heeft problemen om de bal te vangen. Basterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterra probeert naar een medespeler te passen. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Táncsics raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vreman komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Daar is Vreman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov passt de bal in één keer door. Daar is Sonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Ortega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Moreiras de bal. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Stoilov speelt de bal door. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - yonkiloco 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 23%, yonkiloco 77%.
Planta 14 - yonkiloco 11:0

46e minuut.
Marut probeert naar een medespeler te passen. Daar is de Juana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Juana geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Vreman met de inworp. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov geeft de bal voor. Daar is Sonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Astudillo is nu in balbezit. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vreman neemt de hoekschop. Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Vreman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov speelt de bal door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Basterra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coeck komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Stoilov passt de bal met de wreef. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck passt de bal met de wreef. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vreman geeft een hoge lob. Sonck rent richting de bal. Sonck geeft een hoge lob. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel. Rodríguez Ortega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - yonkiloco 12:0

63e minuut.
Hernandez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Astudillo de bal. Baena is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Ortega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - yonkiloco 13:0

74e minuut.
Sonck rent richting de bal. Sonck geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. Sonck springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Astudillo geeft de bal voor. Inworp. Vreman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov geeft een hoge lob. Rodríguez Ortega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Inworp. Vreman met de inworp. Stoilov geeft een hoge lob. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal. Rodríguez Ortega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - yonkiloco 14:0

84e minuut.
Oljelund heeft problemen om de bal te vangen. Marut is nu in balbezit. Marut geeft een hoge lob. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Ortega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Coeck probeert de bal met de borst te controleren. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Vreman onderschept slim de pass. Vreman geeft de bal voor. Sonck kopt de bal weg. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rodríguez Ortega trapt de bal weg van het doel. Vreman kopt de bal weg. Stoilov speelt de bal door. Daar is Sonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Vreman kopt de bal weg. Daar is Stoilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov geeft de bal voor. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 20%, yonkiloco 80%.
Planta 14 - yonkiloco 14:0