Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FargaXll Torija CF
Normal Tactiek we
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 37.8
poor Schieten adequate
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzidzikashvili met de inworp. Deshkov probeert naar een medespeler te passen. Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc schiet op doel. Fariña kopt de bal weg. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dzidzikashvili rent richting de bal. Ooijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ooijer passt de bal in één keer door. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Torija CF 0:1

21e minuut.
Fernández Trigueros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dzidzikashvili met een snelle inworp. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ooijer met een sublieme pass. Deshkov is nu in balbezit. Deshkov probeert naar een medespeler te passen. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ooijer verovert de bal door een tackle van achteren. Ooijer geeft de bal voor. Klungelig pakt del Barrio de bal. Bibard is nu in balbezit. Bibard haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Fernández Trigueros verovert de bal door een tackle van achteren. Dzidzikashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Ooijer met een sublieme pass. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Torija CF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FargaXll 77%, Torija CF 23%.
FargaXll - Torija CF 0:2

46e minuut.
Sarnowski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bibard met de inworp. Ooijer probeert naar een medespeler te passen. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Torija CF 0:3

54e minuut.
Daar is Toledo Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard geeft de bal voor. Klungelig pakt Deshkov de bal. Deshkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ooijer probeert de bal met de borst te controleren. Fernández Trigueros onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czár. Fernández Trigueros raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Moreno Delgado speelt de bal door. Nicolau kopt de bal weg. Ooijer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mihliuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihliuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Czár kopt de bal weg. Bibard rent richting de bal. Bibard speelt de bal door. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Torija CF 0:4

66e minuut.
Deshkov met een snelle inworp. Ooijer rent richting de bal. Ooijer passt de bal zonder na te denken. Bibard is nu in balbezit. Bibard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Czár met de inworp. Ooijer controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castedo. Castedo krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Fernández Trigueros rent richting de bal. Bibard verovert de bal door een tackle van achteren. Bibard passt de bal in één keer door. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Torija CF 0:5

73e minuut.
Ooijer geeft een hoge lob. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mihliuc de bal. Moreno Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Fernández Trigueros kopt de bal weg. Klungelig pakt Castedo de bal. Ooijer probeert naar een medespeler te passen. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc schiet op doel. Moreno Delgado bokst de bal weg.

84e minuut.
Czár geeft een hoge lob. Bibard met een sublieme pass. Mihliuc heeft problemen om de bal te vangen. Bibard rent richting de bal. Bibard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
del Barrio probeert de bal aan de voet te houden. Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deshkov de bal. Deshkov haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Torija CF 0:6

89e minuut.
Bibard rent richting de bal. Bibard geeft een hoge lob. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Torija CF 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FargaXll 81%, Torija CF 19%.
FargaXll - Torija CF 0:7