Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torija CF FargaXll
we Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 20.9
good Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen poor


10e minuut.
Mihliuc is nu in balbezit. del Barrio is nu in balbezit. Bibard is nu in balbezit. Bibard schiet op doel. Moreno Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Inworp. Bibard met een snelle inworp. Ooijer met een sublieme pass. Deshkov rent richting de bal. Deshkov geeft een lange en hoge pass. Moreno Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - FargaXll 1:0

28e minuut.
Bibard passt de bal met de wreef. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov speelt de bal door. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mihliuc heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Trigueros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihliuc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ooijer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fariña probeert naar een medespeler te passen. Bibard rent richting de bal. Bibard geeft de bal voor. Fariña is nu in balbezit. Paal!

45e minuut.
Daar is Fariña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castedo rent richting de bal. Ooijer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ooijer krijgt een gele kaart. Castedo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarnowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torija CF 34%, FargaXll 66%.
Torija CF - FargaXll 1:0

49e minuut.
Czár passt de bal zonder na te denken. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc passt de bal in één keer door. Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Deshkov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ooijer de bal. Ooijer geeft een hoge lob. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Deshkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Fariña de bal. Bibard rent richting de bal. Bibard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Ooijer passt de bal in één keer door. Bibard probeert naar een medespeler te passen. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... Moreno Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - FargaXll 2:0

65e minuut.
Czár geeft een hoge lob. Deshkov kopt de bal weg. Ooijer heeft problemen om de bal te vangen. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mihliuc rent richting de bal. del Barrio met een sublieme pass. Bibard is nu in balbezit. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Bibard geeft een lange en hoge pass. Mihliuc is nu in balbezit. Fariña legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihliuc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihliuc neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - FargaXll 3:0

78e minuut.
Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár geeft een hoge lob. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - FargaXll 4:0

88e minuut.
Czár onderschept slim de pass. Ooijer probeert naar een medespeler te passen. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc schiet op doel. Moreno Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - FargaXll 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torija CF 24%, FargaXll 76%.
Torija CF - FargaXll 5:0