Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedos Utd byHammer
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Arriaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Zárraga de bal. Pereira Sotelo is nu in balbezit. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tarrés trapt de bal weg. de la Hera kopt de bal weg. Pereira Sotelo is nu in balbezit. Pereira Sotelo schiet op doel. Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
de la Hera verovert de bal door een tackle van achteren. de la Hera geeft de bal voor. Barbero bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón onderschept slim de pass. Simón draait met de bal, schiet en ... Tarrés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Simón rent richting de bal. Simón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Asín bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiras García rent richting de bal. Asín maakt een afschuwelijke overtreding. Figueiras García moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Figueiras García kan niet meer verder spelen. Carral komt het veld opgelopen.

20e minuut.
de la Hera bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Hera geeft een hoge lob. Muñoz Escuín is nu in balbezit. Pereira Sotelo verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira Sotelo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Urzanqui met de inworp. de la Hera bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Hera passt de bal met de wreef. Carral bereikt de bal nog maar net als eerste. Carral draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rodríguez Loreto onderschept slim de pass. Noriega Santoveña rent richting de bal. Noriega Santoveña geeft de bal voor. Carral bereikt de bal nog maar net als eerste. Carral schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Carreras rent richting de bal. Carreras geeft een lange en hoge pass. Pereira Sotelo rent richting de bal. Simón is nu in balbezit. Simón haalt uit met een fantastische trap. Tarrés bokst de bal weg.

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Díez niet meer kan verder spelen. Reyes Muñoz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedos Utd 50%, byHammer 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedos Utd - byHammer 0:0

52e minuut.
Mendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendía geeft een hoge lob. Rodríguez Loreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Loreto geeft een lange en hoge pass. Barbero verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arriaga zal de hoekschop nemen. Mendía kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Muñoz Escuín de bal onder controle te krijgen. Mendía rent richting de bal. Mendía geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zárraga speelt de bal door. Noriega Santoveña rent richting de bal. Noriega Santoveña geeft een hoge lob. Carral is nu in balbezit. Carral haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Cía probeert naar een medespeler te passen. Mendía met een sublieme pass. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón draait met de bal, schiet en ... Tarrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - byHammer 0:1

84e minuut.
Carreras passt de bal met de wreef. Noriega Santoveña bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreras verovert de bal door een tackle van achteren. Carreras probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Loreto geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedos Utd 65%, byHammer 35%.
Torpedos Utd - byHammer 0:1