Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grugba Rayo VK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 13.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Busquets rent richting de bal. Busquets passt de bal met de wreef. Argüello is nu in balbezit. Medrano onderschept slim de pass. Medrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Rayo VK 1:0

9e minuut.
Busquets geeft de bal voor. Soler heeft problemen om de bal te vangen. Garres bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente rent richting de bal. López de la Fuente haalt uit met een fantastische trap. Naranjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pérez Vior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López de la Fuente rent richting de bal. López de la Fuente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Martínez Artola trapt de bal weg. López de la Fuente kopt de bal weg. Vilanova controleert de bal met de borst. Garres onderschept slim de pass. Garres draait met de bal, schiet en ... Naranjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pérez Vior rent richting de bal. Pérez Vior geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vilariño zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Astola verovert de bal door een tackle van achteren. Astola probeert naar een medespeler te passen. Vilanova heeft problemen om de bal te vangen. Garres bereikt de bal nog maar net als eerste. Garres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grugba - Rayo VK 1:1

26e minuut.
Etxániz onderschept slim de pass. Etxániz passt de bal met de wreef. Argüello rent richting de bal. Medrano onderschept slim de pass. Medrano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Inworp. Sánchez Ramírez met een snelle inworp. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft de bal voor. Medrano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Rayo VK 2:1

43e minuut.
Astola speelt de bal door. Soler is nu in balbezit. Soler passt de bal in één keer door. Medrano is nu in balbezit. Medrano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grugba 47%, Rayo VK 53%.
Grugba - Rayo VK 2:1

53e minuut.
Felipe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Ramírez met een snelle inworp. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Felipe kopt de bal weg. Busquets is nu in balbezit. Busquets passt de bal in één keer door. Medrano is nu in balbezit. Medrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Navarro Muñoz geeft een hoge lob. Felipe kopt de bal weg. Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Medrano rent richting de bal. Medrano haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grugba 46%, Rayo VK 54%.
Grugba - Rayo VK 2:1