Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torija CF yonkiloco
we Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
30% Spel op eigen helft 70%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 16.8
adequate Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Ooijer rent richting de bal. Ooijer speelt de bal door. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Mihliuc de bal. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - yonkiloco 1:0

6e minuut.
Dzidzikashvili met een sublieme pass. Riganti is nu in balbezit. Australiano met een sublieme pass. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rodríguez Ortega trapt de bal weg van het doel. Deshkov kopt de bal weg. Mihliuc heeft problemen om de bal te vangen. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... Moreiras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Deshkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mihliuc heeft problemen om de bal te vangen. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dzidzikashvili kopt de bal weg. Sandiumenge is nu in balbezit. Ooijer verovert de bal door een tackle van achteren. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Ortega bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - yonkiloco 2:0

25e minuut.
Bibard met een sublieme pass. Ooijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - yonkiloco 3:0

28e minuut.
Mihliuc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ingarao komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Baena rent richting de bal. Ooijer verovert de bal door een tackle van achteren. Dzidzikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - yonkiloco 4:0

35e minuut.
Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao verovert de bal door een tackle van achteren. Sandiumenge rent richting de bal. Ingarao onderschept slim de pass. Ingarao haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Ortega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Díaz Peramos is nu in balbezit. Dzidzikashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Dzidzikashvili geeft een hoge lob. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao schiet op doel. Rodríguez Ortega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Astudillo geeft een hoge lob. Inworp. Dzidzikashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bibard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bibard geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bibard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Astudillo de bal. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Ortega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - yonkiloco 5:0

43e minuut.
Daar is Pérez Guirado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo is nu in balbezit. Ingarao verovert de bal door een tackle van achteren. Ingarao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard geeft een hoge lob. Daar is Moreiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sarnowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torija CF 28%, yonkiloco 72%.
Torija CF - yonkiloco 5:0

46e minuut.
Dzidzikashvili met de inworp. Daar is Bibard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bibard passt de bal in één keer door. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Riganti is nu in balbezit. Riganti geeft een hoge lob. Ooijer met een sublieme pass. Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Czár rent richting de bal. Czár met een sublieme pass. Bibard speelt de bal door. Ingarao rent richting de bal. Ingarao haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ingarao rent richting de bal. Ingarao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - yonkiloco 6:0

58e minuut.
Sarnowski passt de bal met de wreef. Ooijer rent richting de bal. Czár met een sublieme pass. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - yonkiloco 7:0

62e minuut.
Moreiras trapt de bal weg. Czár kopt de bal weg. Klungelig pakt Lojo de bal. Bibard rent richting de bal. Bibard geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ingarao heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - yonkiloco 8:0

68e minuut.
Moreiras geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deshkov met een snelle inworp. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ooijer speelt de bal door. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao onderschept slim de pass. Ingarao haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - yonkiloco 9:0

79e minuut.
Deshkov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Falces. Deshkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Ooijer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ingarao maakt een snoekduik en kopt de bal. Rodríguez Ortega bokst de bal weg. Astudillo heeft problemen om de bal te vangen. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Astudillo trapt de bal weg van het doel. Ooijer kopt de bal weg. Daar is Ingarao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingarao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Baena heeft problemen om de bal te vangen. Ooijer rent richting de bal. Ooijer passt de bal zonder na te denken. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torija CF 31%, yonkiloco 69%.
Torija CF - yonkiloco 9:0