Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Planta 14 FargaXll
Polska Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 20.6
excellent Schieten poor
very good Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Nicolau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Álvarez Vílchez komt het veld opgelopen. Basterra met een snelle inworp. Stoilov geeft de bal voor. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 1:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Táncsics met een snelle inworp. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Sonck springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Moreno Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Sonck rent richting de bal. del Barrio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sonck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sonck kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 2:0

7e minuut.
Stoilov is nu in balbezit. Stoilov passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Táncsics rent richting de bal. Táncsics met een sublieme pass. Daar is Sonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Marut onderschept slim de pass. Marut probeert naar een medespeler te passen. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. Moreno Delgado bokst de bal weg.

14e minuut.
Stoilov kopt de bal weg. Basterra geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Sonck springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Amorín met de inworp. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov geeft de bal voor. Klungelig pakt Sonck de bal. Sonck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Táncsics rent richting de bal. Stoilov met een sublieme pass. Tent bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck verovert de bal door een tackle van achteren. Sonck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Hernandez rent richting de bal. del Barrio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hernandez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hernandez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Moreno Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 3:0

19e minuut.
Centellas passt de bal in één keer door. Táncsics heeft problemen om de bal te vangen. Táncsics geeft een lange en hoge pass. Sonck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 4:0

25e minuut.
Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics geeft de bal voor. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Daar is Sonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stoilov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov geeft een hoge lob. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel. Moreno Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 5:0

27e minuut.
Colmenero met een sublieme pass. Klungelig pakt Álvarez Vílchez de bal. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 6:0

28e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Táncsics probeert naar een medespeler te passen. Oljelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Centellas geeft een lange en hoge pass. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Díaz Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez speelt de bal door. Táncsics geeft een hoge lob. Hernandez kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Stoilov passt de bal zonder na te denken. Basterra rent richting de bal. Basterra geeft een hoge lob. Sonck controleert de bal met de borst. Sonck schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Fernández Trigueros rent richting de bal. Táncsics onderschept slim de pass. Táncsics geeft de bal voor. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Stoilov met een sublieme pass. del Barrio speelt de bal door. Basterra geeft een hoge lob. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 27%, FargaXll 73%.
Planta 14 - FargaXll 7:0

49e minuut.
Stoilov passt de bal zonder na te denken. Basterra is nu in balbezit. Basterra geeft een lange en hoge pass. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Moreno Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 8:0

59e minuut.
Táncsics rent richting de bal. Táncsics geeft de bal voor. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 9:0

61e minuut.
Castedo passt de bal met de wreef. Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics geeft een lange en hoge pass. Hernandez probeert de bal aan de voet te houden. Hernandez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Sonck rent richting de bal. Tent legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sonck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hernandez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Moreno Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 10:0

62e minuut.
Álvarez Vílchez speelt de bal door. Colmenero bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. Moreno Delgado bokst de bal weg.

64e minuut.
Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez passt de bal in één keer door. del Barrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 11:0

65e minuut.
Toledo Fernández is nu in balbezit. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez geeft een hoge lob. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 12:0

67e minuut.
Sonck is nu in balbezit. Sonck met een sublieme pass. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. Moreno Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 13:0

71e minuut.
Klungelig pakt Sonck de bal. Sonck geeft de bal voor. Díaz Galán heeft problemen om de bal te vangen. Táncsics rent richting de bal. Táncsics geeft een hoge lob. Moreno Delgado bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Castedo is nu in balbezit. Basterra verovert de bal door een tackle van achteren. Basterra geeft een hoge lob. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 14:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basterra met de inworp. Stoilov geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 15:0

80e minuut.
Táncsics met een snelle inworp. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov geeft een hoge lob. Daar is Sonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck draait met de bal, schiet en ... Moreno Delgado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 16:0

81e minuut.
Táncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Táncsics geeft een hoge lob. Hernandez is nu in balbezit. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov geeft de bal voor. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 17:0

87e minuut.
Díaz Galán heeft problemen om de bal te vangen. Táncsics geeft de bal voor. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Marut rent richting de bal. Marut geeft een hoge lob. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Moreno Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - FargaXll 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 26%, FargaXll 74%.
Planta 14 - FargaXll 18:0