Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FargaXll Planta 14
Normal Tactiek Polska
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 44.7
poor Schieten excellent
weak Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
del Barrio kopt de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:1

4e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Táncsics geeft de bal voor. Klungelig pakt del Barrio de bal. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. Moreno Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:2

10e minuut.
Hernandez geeft een lange en hoge pass. Fariña kopt de bal weg. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:3

11e minuut.
Lopes passt de bal zonder na te denken. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics probeert naar een medespeler te passen. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Stoilov heeft problemen om de bal te vangen. Stoilov passt de bal in één keer door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:4

16e minuut.
Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ... Fariña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Táncsics zal de hoekschop nemen. Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:5

18e minuut.
Tent bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterra verovert de bal door een tackle van achteren. Basterra speelt de bal door. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fernández Trigueros is nu in balbezit. Stoilov onderschept slim de pass. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sonck geeft de bal voor. Díaz Galán is nu in balbezit. Díaz Galán geeft een lange en hoge pass. Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics geeft een hoge lob. Moreno Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Stoilov met een sublieme pass. del Barrio is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:6

33e minuut.
Táncsics is nu in balbezit. Táncsics geeft een hoge lob. Hernandez kopt de bal weg. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. De bal raakt de paal. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:7

35e minuut.
Lopes is nu in balbezit. Marut verovert de bal door een tackle van achteren. Marut geeft een hoge lob. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:8

38e minuut.
Díaz Galán passt de bal in één keer door. Toledo Fernández rent richting de bal. Táncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Táncsics geeft een lange en hoge pass. Sonck krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Stoilov geeft een hoge lob. Hernandez kopt de bal weg. Klungelig pakt Fariña de bal. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:9

41e minuut.
Díaz Galán rent richting de bal. Stoilov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Inworp. Basterra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov met een sublieme pass. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Klungelig pakt Sonck de bal. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Moreno Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FargaXll 85%, Planta 14 15%.
FargaXll - Planta 14 0:10

47e minuut.
Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Stoilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Barrio is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Stoilov is nu in balbezit. Stoilov geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. Moreno Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:11

50e minuut.
Lopes passt de bal in één keer door. Fariña speelt de bal door. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Díaz Galán probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Táncsics met een snelle inworp. Stoilov geeft een hoge lob. Sonck springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Táncsics geeft een lange en hoge pass. Sonck kopt de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Moreno Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sonck rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fariña. Sonck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fariña geeft de bal voor. Sonck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Díaz Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Galán geeft een lange en hoge pass. Táncsics heeft problemen om de bal te vangen. Táncsics geeft de bal voor. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:12

62e minuut.
Stoilov kopt de bal weg. Basterra is nu in balbezit. Basterra passt de bal in één keer door. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Zabala rent richting de bal. Basterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterra geeft een lange en hoge pass. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel. Moreno Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Moreno Delgado trapt de bal weg van het doel. Daar is Basterra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basterra speelt de bal door. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:13

70e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez met een sublieme pass. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel. Moreno Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:14

73e minuut.
Táncsics kopt de bal weg. Hernandez controleert de bal met de borst. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel. Moreno Delgado bokst de bal weg. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:15

76e minuut.
Lopes rent richting de bal. Zabala verovert de bal door een tackle van achteren. Zabala geeft de bal voor. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado bokst de bal weg.

78e minuut.
Táncsics kopt de bal weg. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez met een sublieme pass. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Táncsics neemt de hoekschop. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Díaz Galán passt de bal in één keer door. Inworp. Táncsics met de inworp. Stoilov rent richting de bal. Stoilov geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Moreno Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Táncsics is nu in balbezit. Táncsics probeert naar een medespeler te passen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Basterra geeft de bal voor. Daar is Fariña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Planta 14 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FargaXll 83%, Planta 14 17%.
FargaXll - Planta 14 0:16