Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wanderers Football Club Atlético Kabout
Normal Tactiek 4-2-1-1-2
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 30.9
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Inworp. Riiel met een snelle inworp. Soszyński geeft de bal voor. Macán rent richting de bal. Macán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - Atlético Kabout 0:1

11e minuut.
Riiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riiel geeft een hoge lob. Daar is Colunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soszyński rent richting de bal. Soszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Villate verovert de bal door een tackle van achteren. Riiel rent richting de bal. Riiel probeert naar een medespeler te passen. Macán bereikt de bal nog maar net als eerste. Macán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sánchez Soriano geeft een hoge lob. Inworp. Soszyński met een snelle inworp. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - Atlético Kabout 0:2

19e minuut.
Madincea speelt de bal door. Riiel is nu in balbezit. Riiel probeert naar een medespeler te passen. Macán bereikt de bal nog maar net als eerste. Macán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Valdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colunga rent richting de bal. Colunga haalt uit met een fantastische trap. Tost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Riiel passt de bal met de wreef. Macán bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Macán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colunga neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Madincea is nu in balbezit. Ponianto rent richting de bal. Ponianto passt de bal zonder na te denken. Colunga rent richting de bal. Colunga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Alcázar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Larios komt het veld opgelopen. Daar is Villate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riiel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villanueva Angulo. Villanueva Angulo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers Football Club 78%, Atlético Kabout 22%.
Wanderers Football Club - Atlético Kabout 0:2

51e minuut.
Madincea probeert naar een medespeler te passen. Piniacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Acosta begaat een overtreding. Martínez Acosta krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Lopes passt de bal met de wreef. Soszyński rent richting de bal. Soszyński speelt de bal door. Colunga is nu in balbezit. Colunga schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Sánchez Soriano geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Larios. Goede buitenspelval van de verdediging. Verdonck maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Soszyński rent richting de bal. Soszyński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sánchez Soriano rent richting de bal. Colunga rent richting de bal. Colunga passt de bal met de wreef. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński geeft de bal voor. Paal! Abaeto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers Football Club 64%, Atlético Kabout 36%.
Wanderers Football Club - Atlético Kabout 0:2