Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mamoneo F.C. Atlético Kabout
442 Tactiek 4-2-1-1-2
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 33.3
solid Schieten adequate
solid Passen weak
solid Verdedigen average


1e minuut.
Lepa met een sublieme pass. Generati bereikt de bal nog maar net als eerste. Generati geeft een hoge lob. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Koprowski probeert naar een medespeler te passen. Prelević is nu in balbezit. Prelević geeft de bal voor. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Generati geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soszyński met een snelle inworp. Riiel rent richting de bal. Riiel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Prelević speelt de bal door. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti passt de bal zonder na te denken. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lepa geeft een hoge lob. Żmijewski kopt de bal weg. Liechti rent richting de bal. Liechti haalt uit met een fantastische trap. Gawrysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - Atlético Kabout 1:0

27e minuut.
Madincea rent richting de bal. Prelević onderschept slim de pass. Prelević geeft een lange en hoge pass. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gavrilescu speelt de bal door. Klungelig pakt Koprowski de bal. Koprowski passt de bal met de wreef. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Prelević neemt de hoekschop. Żmijewski krijgt zijn hoofd ertegen. Liechti is nu in balbezit. Liechti draait met de bal, schiet en ... Gawrysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - Atlético Kabout 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mamoneo F.C. 48%, Atlético Kabout 52%.
Mamoneo F.C. - Atlético Kabout 2:0

55e minuut.
Verdonck rent richting de bal. Verdonck geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prelević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lepa geeft een lange en hoge pass. Gawrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Koprowski is nu in balbezit. Koprowski geeft een lange en hoge pass. Smáčel heeft problemen om de bal te vangen. Liechti rent richting de bal. Liechti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Riiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liechti rent richting de bal. Liechti passt de bal in één keer door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ponianto rent richting de bal. Gavrilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Koprowski geeft een hoge lob. Daar is Verdonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - Atlético Kabout 3:0

75e minuut.
Koprowski onderschept slim de pass. Liechti rent richting de bal. Liechti passt de bal in één keer door. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Riiel rent richting de bal. Koprowski onderschept slim de pass. Koprowski geeft de bal voor. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Gawrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - Atlético Kabout 4:0

84e minuut.
Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski geeft een lange en hoge pass. Smáčel rent richting de bal. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Vlădoiu geeft een hoge lob. Prelević kopt de bal weg. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Gawrysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - Atlético Kabout 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mamoneo F.C. 38%, Atlético Kabout 62%.
Mamoneo F.C. - Atlético Kabout 5:0