Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c guerreros Guethoreloaded
Normal Tactiek Ataque Nueva
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 43.8
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Rodríguez Antequera bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo onderschept slim de pass. Morcillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mejía Pérez de bal. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
f.c guerreros - Guethoreloaded 0:1

2e minuut.
Villalvilla speelt de bal door. Parera rent richting de bal. Mejía Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía Pérez schiet op doel. Ezquerro bokst de bal weg.

4e minuut.
Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez geeft de bal voor. Klungelig pakt Navarrete de bal. Riopedre rent richting de bal. Riopedre haalt uit met een fantastische trap. Ezquerro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Riopedre rent richting de bal. Riopedre passt de bal zonder na te denken. Daar is Pikabea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Blasco rent richting de bal. Mejía Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía Pérez probeert naar een medespeler te passen. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Arrillaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Morcillo de bal. Dorronsoro speelt de bal door. Klungelig pakt Mejía Pérez de bal. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c guerreros - Guethoreloaded 0:2

14e minuut.
Morcillo heeft problemen om de bal te vangen. Navarrete rent richting de bal. Morcillo geeft de bal voor. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Blasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrillaga rent richting de bal. Arrillaga passt de bal zonder na te denken. Sobrino Rodríguez rent richting de bal. Sobrino Rodríguez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Morcillo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c guerreros - Guethoreloaded 0:3

25e minuut.
Riopedre passt de bal zonder na te denken. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez passt de bal in één keer door. Morcillo rent richting de bal. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c guerreros - Guethoreloaded 0:4

33e minuut.
Mejía Pérez onderschept slim de pass. Mejía Pérez passt de bal met de wreef. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. Ezquerro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c guerreros - Guethoreloaded 0:5

33e minuut.
Villalvilla is nu in balbezit. Villalvilla passt de bal in één keer door. Daar is Rodríguez Antequera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Villalvilla speelt de bal door. García Menéndez rent richting de bal. García Menéndez geeft de bal voor. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sobrino Rodríguez onderschept slim de pass. Sobrino Rodríguez speelt de bal door. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ... Ezquerro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Babangida verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida passt de bal in één keer door. Dorronsoro probeert naar een medespeler te passen. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c guerreros 82%, Guethoreloaded 18%.
f.c guerreros - Guethoreloaded 0:5

54e minuut.
Babangida speelt de bal door. Dorronsoro is nu in balbezit. Dorronsoro passt de bal met de wreef. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ezquerro trapt de bal weg. Arrillaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Navarrete de bal. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. Ezquerro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mejía Pérez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c guerreros - Guethoreloaded 0:6

57e minuut.
Arrillaga rent richting de bal. Arrillaga geeft een hoge lob. Mejía Pérez kopt de bal weg. Morcillo heeft problemen om de bal te vangen. Morcillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c guerreros - Guethoreloaded 0:7

61e minuut.
Dorronsoro verovert de bal door een tackle van achteren. Dorronsoro speelt de bal door. Mejía Pérez is nu in balbezit. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Ezquerro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c guerreros - Guethoreloaded 0:8

63e minuut.
Mejía Pérez met een sublieme pass. Riopedre bereikt de bal nog maar net als eerste. Riopedre passt de bal in één keer door. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Arrillaga kopt de bal weg. Dorronsoro rent richting de bal. Dorronsoro passt de bal met de wreef. Daar is Mejía Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c guerreros - Guethoreloaded 0:9

70e minuut.
Navarrete geeft een lange en hoge pass. Parera bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrillaga begaat een overtreding. Arrillaga krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Sobrino Rodríguez kopt de bal weg. Daar is Dorronsoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorronsoro geeft de bal voor. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ezquerro trapt de bal weg van het doel. Dorronsoro kopt de bal weg. Mejía Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ... Ezquerro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c guerreros - Guethoreloaded 0:10

79e minuut.
Babangida met een sublieme pass. Klungelig pakt Dorronsoro de bal. Dorronsoro passt de bal met de wreef. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Ezquerro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ezquerro trapt de bal weg van het doel. Dorronsoro kopt de bal weg. Klungelig pakt Morcillo de bal. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. Ezquerro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mejía Pérez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodríguez Canseco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c guerreros 79%, Guethoreloaded 21%.
f.c guerreros - Guethoreloaded 0:10