Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guethoreloaded f.c guerreros
Ataque Nueva Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 17.7
solide Schieten slecht
goed Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Babangida is nu in balbezit. Babangida passt de bal zonder na te denken. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ... Ezquerro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - f.c guerreros 1:0

3e minuut.
Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sobrino Rodríguez de bal. Sobrino Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Morcillo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - f.c guerreros 2:0

6e minuut.
Navarrete speelt de bal door. Cabranes Llavona rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorronsoro met de inworp. Mangas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cabranes Llavona is nu in balbezit. Cabranes Llavona geeft een hoge lob. Parera heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Antequera is nu in balbezit. Rodríguez Antequera geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Villalvilla de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - f.c guerreros 2:1

11e minuut.
Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez met een sublieme pass. Dorronsoro probeert naar een medespeler te passen. Mangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangas speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cabranes Llavona geeft een lange en hoge pass. Grandi met een sublieme pass. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo draait met de bal, schiet en ... Ezquerro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mejía Pérez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - f.c guerreros 3:1

19e minuut.
Daar is Villalvilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalvilla maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Villalvilla moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Villalvilla schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Dorronsoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorronsoro speelt de bal door. Daar is Pikabea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Ezquerro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Klungelig pakt Blasco de bal. Babangida speelt de bal door. Mejía Pérez rent richting de bal. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - f.c guerreros 4:1

24e minuut.
Morcillo rent richting de bal. La Plagia is nu in balbezit. Morcillo verovert de bal door een tackle van achteren. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. Ezquerro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pikabea probeert naar een medespeler te passen. Ramiro is nu in balbezit. Ramiro speelt de bal door. Dorronsoro is nu in balbezit. Dorronsoro geeft een hoge lob. Ezquerro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morcillo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - f.c guerreros 5:1

28e minuut.
Parera is nu in balbezit. Babangida onderschept slim de pass. Babangida speelt de bal door. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mejía Pérez is nu in balbezit. Blasco is nu in balbezit. Babangida speelt de bal door. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Navarrete geeft een hoge lob. Mangas probeert de bal aan de voet te houden. Morcillo rent richting de bal. Morcillo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cabranes Llavona bereikt de bal nog maar net als eerste. García Menéndez onderschept slim de pass. García Menéndez geeft een hoge lob. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ezquerro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - f.c guerreros 6:1

41e minuut.
Babangida met een sublieme pass. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo passt de bal in één keer door. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 24%, f.c guerreros 76%.
Guethoreloaded - f.c guerreros 6:1

58e minuut.
Doeltrap. La Plagia trapt de bal weg van het doel. Mangas kopt de bal weg. Morcillo rent richting de bal. Morcillo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Parera rent richting de bal. Parera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
González Menéndez trapt de bal weg. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida geeft een hoge lob. Morcillo heeft problemen om de bal te vangen. Morcillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dorronsoro is nu in balbezit. Dorronsoro passt de bal in één keer door. Morcillo heeft problemen om de bal te vangen. Babangida rent richting de bal. Babangida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - f.c guerreros 7:1

68e minuut.
La Plagia heeft problemen om de bal te vangen. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida probeert naar een medespeler te passen. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - f.c guerreros 8:1

69e minuut.
Blasco met een sublieme pass. Ramiro rent richting de bal. Ramiro passt de bal zonder na te denken. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - f.c guerreros 9:1

78e minuut.
Mangas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dorronsoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorronsoro geeft een hoge lob. Morcillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Mejía Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezquerro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - f.c guerreros 10:1

81e minuut.
Babangida onderschept slim de pass. Babangida passt de bal in één keer door. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida met een sublieme pass. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ... Ezquerro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - f.c guerreros 11:1

90e minuut.
Grandi is nu in balbezit. Grandi passt de bal met de wreef. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - f.c guerreros 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 19%, f.c guerreros 81%.
Guethoreloaded - f.c guerreros 12:1