Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mamoneo F.C. f.c guerreros
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 18
solid Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Prelević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prelević speelt de bal door. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Ezquerro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - f.c guerreros 1:0

6e minuut.
Żmijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević probeert naar een medespeler te passen. Liechti rent richting de bal. Liechti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - f.c guerreros 2:0

8e minuut.
Generati geeft een lange en hoge pass. Żmijewski kopt de bal weg. Liechti heeft problemen om de bal te vangen. Liechti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - f.c guerreros 3:0

11e minuut.
Daar is Ramiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramiro is nu in balbezit. Żmijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - f.c guerreros 4:0

13e minuut.
Rodríguez Antequera heeft problemen om de bal te vangen. Britador onderschept slim de pass. Britador passt de bal zonder na te denken. Liechti is nu in balbezit. Liechti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Britador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - f.c guerreros 5:0

17e minuut.
Rodríguez Antequera onderschept slim de pass. Rodríguez Antequera met een sublieme pass. Gavrilescu met een sublieme pass. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - f.c guerreros 6:0

22e minuut.
Britador met een sublieme pass. Liechti is nu in balbezit. Liechti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Ezquerro trapt de bal weg van het doel. Liechti kopt de bal weg. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gavrilescu speelt de bal door. Liechti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Żmijewski schiet op doel. Ezquerro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Liechti rent richting de bal. Liechti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Páez geeft een lange en hoge pass. La Plagia kan de bal niet met de borst controleren. Liechti begaat een overtreding. La Plagia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Daar is Generati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Generati geeft de bal voor. Żmijewski kopt de bal weg. Liechti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liechti schiet op doel. Ezquerro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - f.c guerreros 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mamoneo F.C. 21%, f.c guerreros 79%.
Mamoneo F.C. - f.c guerreros 7:0

52e minuut.
Żmijewski onderschept slim de pass. Żmijewski passt de bal met de wreef. Liechti is nu in balbezit. Liechti draait met de bal, schiet en ... Pikabea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavrilescu met een snelle inworp. Britador is nu in balbezit. Britador geeft de bal voor. Żmijewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - f.c guerreros 8:0

54e minuut.
Prelević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lepa rent richting de bal. Lepa geeft de bal voor. Liechti krijgt zijn hoofd ertegen. Ezquerro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vlădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Britador probeert naar een medespeler te passen. Liechti speelt de bal door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Prelević is nu in balbezit. Blasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blasco geeft een hoge lob. Gavrilescu geeft een hoge lob. Liechti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - f.c guerreros 9:0

69e minuut.
Britador bereikt de bal nog maar net als eerste. Britador probeert naar een medespeler te passen. Gavrilescu speelt de bal door. Liechti rent richting de bal. Liechti schiet op doel. Ezquerro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - f.c guerreros 10:0

74e minuut.
Ramiro geeft een hoge lob. Prelević probeert de bal aan de voet te houden. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Ezquerro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - f.c guerreros 11:0

79e minuut.
Britador probeert naar een medespeler te passen. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti passt de bal in één keer door. Daar is Żmijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - f.c guerreros 12:0

81e minuut.
Rodríguez Antequera rent richting de bal. Liechti verovert de bal door een tackle van achteren. Liechti probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Britador passt de bal zonder na te denken. Canavessi geeft een lange en hoge pass. Żmijewski heeft problemen om de bal te vangen. Britador bereikt de bal nog maar net als eerste. Britador haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ezquerro trapt de bal weg. Żmijewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Liechti de bal. Liechti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Britador kopt de bal weg. Liechti rent richting de bal. Liechti passt de bal zonder na te denken. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
La Plagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti onderschept slim de pass. Liechti met een sublieme pass. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Ezquerro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żmijewski krijgt zijn hoofd ertegen. Ezquerro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - f.c guerreros 13:0

89e minuut.
Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Liechti de bal. Liechti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Ezquerro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mamoneo F.C. 14%, f.c guerreros 86%.
Mamoneo F.C. - f.c guerreros 13:0