Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maderitos Atlético Kabout
Normal Tactiek 4-2-1-1-2
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 33.6
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Ponianto speelt de bal door. Colunga rent richting de bal. Daar is Ponianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colunga is nu in balbezit. Colunga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Villate onderschept slim de pass. Villate speelt de bal door. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Macán is nu in balbezit. Macán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Riiel met een sublieme pass. Villate geeft een hoge lob. Colunga kopt de bal weg. Macán bereikt de bal nog maar net als eerste. Macán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Roldán Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponianto onderschept slim de pass. Ponianto probeert naar een medespeler te passen. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Madincea speelt de bal door. Gilabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Macán onderschept slim de pass. Macán haalt uit met een fantastische trap. García Llamas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bilbao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Soszyński geeft een lange en hoge pass. García Llamas is nu in balbezit. Macán onderschept slim de pass. Macán schiet op doel. Bilbao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Soszyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riiel rent richting de bal. Riiel geeft de bal voor. Macán krijgt zijn hoofd ertegen. Bilbao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Roldán Freire rent richting de bal. Ponianto verovert de bal door een tackle van achteren. García Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponianto rent richting de bal. Ponianto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Soszyński met de inworp. Graus is nu in balbezit. Colunga begaat een overtreding. Colunga krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Villate geeft een hoge lob. García Llamas kopt de bal weg. García Miranda heeft problemen om de bal te vangen. Macán bereikt de bal nog maar net als eerste. Macán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Soszyński rent richting de bal. Soszyński speelt de bal door. Daar is Erostarbe Tubilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macán is nu in balbezit. Macán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Madincea kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gilabert met de inworp. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt González Martín de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Atlético Kabout 1:0

38e minuut.
Ribera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riiel geeft een hoge lob. Erostarbe Tubilla is nu in balbezit. Colunga onderschept slim de pass. Colunga draait met de bal, schiet en ... Bilbao bokst de bal weg.

39e minuut.
Klungelig pakt Cebrián de bal. Riiel rent richting de bal. Riiel passt de bal zonder na te denken. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ponianto heeft problemen om de bal te vangen. Ponianto geeft een lange en hoge pass. García Llamas heeft problemen om de bal te vangen. Macán bereikt de bal nog maar net als eerste. Macán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ponianto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
maderitos - Atlético Kabout 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maderitos 80%, Atlético Kabout 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maderitos - Atlético Kabout 1:1

46e minuut.
González Martín speelt de bal door. Roldán Freire is nu in balbezit. Macán is nu in balbezit. Macán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Atlético Kabout 1:2

68e minuut.
Bilbao met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riiel met de inworp. Ponianto is nu in balbezit. Ponianto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Erostarbe Tubilla rent richting de bal. Erostarbe Tubilla met een sublieme pass. García Llamas heeft problemen om de bal te vangen. Macán rent richting de bal. Macán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ponianto verovert de bal door een tackle van achteren. Ponianto geeft een lange en hoge pass. Soszyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Macán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Atlético Kabout 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maderitos 77%, Atlético Kabout 23%.
maderitos - Atlético Kabout 1:3