Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juanaka03 Wanderers Football Club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Villanueva Angulo rent richting de bal. Villanueva Angulo geeft de bal voor. Alcázar kopt de bal weg. Fagoaga is nu in balbezit. Fagoaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Wanderers Football Club 1:0

21e minuut.
Pérez Santamaría met een harde bal richting middenveld. Biempica kopt de bal weg. Tost bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fagoaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Alcázar onderschept slim de pass. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ismael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar rent richting de bal. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanaka03 49%, Wanderers Football Club 51%.
juanaka03 - Wanderers Football Club 1:0

48e minuut.
Biempica bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachón rent richting de bal. Nachón passt de bal in één keer door. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ismael geeft de bal voor. Inworp. Alcázar met de inworp. Villanueva Angulo probeert naar een medespeler te passen. Martínez Acosta rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rodríguez Cortina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Verger is nu in balbezit. Verger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Sánchez Soriano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verger heeft problemen om de bal te vangen. Biempica is nu in balbezit. Biempica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Valdés geeft een hoge lob. Alonso Fueyo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sánchez Soriano de bal onder controle te krijgen. Fagoaga is nu in balbezit. Fagoaga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Wanderers Football Club 2:0

85e minuut.
Biempica verovert de bal door een tackle van achteren. Biempica passt de bal in één keer door. Villanueva Angulo speelt de bal door. Martínez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Acosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanaka03 45%, Wanderers Football Club 55%.
juanaka03 - Wanderers Football Club 2:0