Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guethoreloaded BAYER DE MUNCHI
Ataque Nueva Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 19.8
very good Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Daar is Mejía Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgueña is nu in balbezit. Mejía Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Anievas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - BAYER DE MUNCHI 1:0

7e minuut.
Ruiz Ledesma kopt de bal weg. Dorronsoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorronsoro geeft de bal voor. Morcillo rent richting de bal. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Martín Delgado ... Strafschop! Morcillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Martín Delgado speelt de bal door. Mejía Pérez neemt de penalty, wat een uithaal! Anievas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Paal! Babangida is nu in balbezit. Babangida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - BAYER DE MUNCHI 2:0

18e minuut.
Dorronsoro speelt de bal door. Mejía Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Mejía Pérez passt de bal met de wreef. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grandi zal de hoekschop nemen. Mangas kopt de bal weg. Klungelig pakt Morcillo de bal. Morcillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Morcillo is nu in balbezit. Babangida geeft de bal voor. Ruiz Ledesma rent richting de bal. Mejía Pérez onderschept slim de pass. Mejía Pérez geeft de bal voor. Anievas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Dorronsoro speelt de bal door. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez passt de bal met de wreef. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo draait met de bal, schiet en ... Anievas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Grandi is nu in balbezit. Grandi passt de bal met de wreef. Morcillo rent richting de bal. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. Anievas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - BAYER DE MUNCHI 3:0

45e minuut.
Ruiz Ledesma geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grandi met de inworp. Dorronsoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorronsoro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 29%, BAYER DE MUNCHI 71%.
Guethoreloaded - BAYER DE MUNCHI 3:0

51e minuut.
Grandi kopt de bal weg. Klungelig pakt Mejía Pérez de bal. Ruiz Ledesma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruiz Ledesma krijgt een gele kaart. Mejía Pérez raakt geblesseerd tijdens het duel. Dorronsoro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morcillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - BAYER DE MUNCHI 4:0

53e minuut.
Dorronsoro kopt de bal weg. Klungelig pakt Mejía Pérez de bal. Mejía Pérez passt de bal in één keer door. Morcillo rent richting de bal. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida is nu in balbezit. Morcillo met een sublieme pass. Daar is Mejía Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - BAYER DE MUNCHI 5:0

58e minuut.
Babangida met een sublieme pass. Daar is Mejía Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía Pérez passt de bal in één keer door. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Arrillaga rent richting de bal. Arrillaga probeert naar een medespeler te passen. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Arrillaga speelt de bal door. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez speelt de bal door. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mejía Pérez de bal. Mejía Pérez schiet op doel. Anievas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - BAYER DE MUNCHI 6:0

68e minuut.
Arrillaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrillaga passt de bal met de wreef. Dorronsoro speelt de bal door. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Arrillaga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Louzao de bal. Dorronsoro speelt de bal door. Grandi is nu in balbezit. Grandi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ruiz Ledesma onderschept slim de pass. Arrillaga kan de bal niet met de borst controleren. Arrillaga geeft een hoge lob. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Klungelig pakt Arrillaga de bal. Arrillaga geeft een lange en hoge pass. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. Anievas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - BAYER DE MUNCHI 7:0

81e minuut.
Arrillaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrillaga geeft een hoge lob. Grandi kopt de bal weg. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez schiet op doel. Anievas bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Villarreal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viqueira Moure komt het veld opgelopen. Mangas met een snelle inworp. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 23%, BAYER DE MUNCHI 77%.
Guethoreloaded - BAYER DE MUNCHI 7:0