Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maderitos Mamoneo F.C.
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Liechti verovert de bal door een tackle van achteren. Liechti speelt de bal door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... García Llamas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prelević zal de hoekschop nemen. Koprowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
García Llamas rent richting de bal. García Llamas passt de bal in één keer door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Bilbao maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Liechti rent richting de bal. Liechti draait met de bal, schiet en ... Bilbao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Mamoneo F.C. 0:1

26e minuut.
Liechti heeft problemen om de bal te vangen. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski passt de bal met de wreef. Liechti is nu in balbezit. Liechti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Liechti is nu in balbezit. Liechti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Żmijewski geeft de bal voor. García Llamas heeft problemen om de bal te vangen. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti draait met de bal, schiet en ... Bilbao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Mamoneo F.C. 0:2

30e minuut.
Liechti passt de bal met de wreef. Żmijewski is nu in balbezit. Prelević speelt de bal door. Liechti is nu in balbezit. Liechti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Prelević speelt de bal door. Liechti rent richting de bal. García Miranda rent richting de bal. Liechti onderschept slim de pass. Liechti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Mamoneo F.C. 0:3

37e minuut.
Koprowski met een snelle inworp. Gavrilescu heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilescu passt de bal met de wreef. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liechti is nu in balbezit. Liechti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Mamoneo F.C. 0:4

39e minuut.
González Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. González Martín passt de bal in één keer door. Roldán Freire rent richting de bal. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Prelević rent richting de bal. Prelević met een sublieme pass. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. García Llamas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Koprowski speelt de bal door. Liechti is nu in balbezit. Liechti probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Liechti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski rent richting de bal. García Llamas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żmijewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prelević neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Mamoneo F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maderitos 82%, Mamoneo F.C. 18%.
maderitos - Mamoneo F.C. 0:5

47e minuut.
Bilbao trapt de bal weg van het doel. Prelević kopt de bal weg. Klungelig pakt Liechti de bal. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Lepa passt de bal met de wreef. Cebrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lepa krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Ribera is nu in balbezit. Canavessi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Erostarbe Tubilla de bal. Liechti is nu in balbezit. Liechti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Koprowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Liechti de bal. Liechti probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski heeft problemen om de bal te vangen. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Bilbao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erostarbe Tubilla heeft problemen om de bal te vangen. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Koprowski met een snelle inworp. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu geeft de bal voor. Żmijewski krijgt zijn hoofd ertegen. Bilbao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Mamoneo F.C. 0:6

58e minuut.
Prelević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Żmijewski de bal. García Miranda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żmijewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Prelević legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Mamoneo F.C. 0:7

64e minuut.
Liechti passt de bal met de wreef. Prelević is nu in balbezit. Prelević probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Liechti de bal. Liechti passt de bal zonder na te denken. Koprowski probeert naar een medespeler te passen. Liechti rent richting de bal. Liechti haalt uit met een fantastische trap. Bilbao bokst de bal weg. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Mamoneo F.C. 0:8

70e minuut.
Liechti kopt de bal weg. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Żmijewski schiet op doel. Bilbao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Mamoneo F.C. 0:9

71e minuut.
Gilabert is nu in balbezit. Koprowski onderschept slim de pass. Liechti met een sublieme pass. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Gilabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu speelt de bal door. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Mamoneo F.C. 0:10

76e minuut.
García Llamas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koprowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Liechti de bal. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Roldán Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Liechti rent richting de bal. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Mamoneo F.C. 0:11

86e minuut.
Koprowski rent richting de bal. Koprowski passt de bal zonder na te denken. Erostarbe Tubilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski onderschept slim de pass. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Liechti is nu in balbezit. Koprowski rent richting de bal. Koprowski passt de bal in één keer door. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Erostarbe Tubilla geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Liechti de bal onder controle te krijgen. Prelević kopt de bal weg. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti schiet op doel. Bilbao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Mamoneo F.C. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maderitos 85%, Mamoneo F.C. 15%.
maderitos - Mamoneo F.C. 0:12