Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Kabout juanaka03
4-2-1-1-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 18.3
redelijk Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Riiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riiel probeert naar een medespeler te passen. Macán is nu in balbezit. Macán schiet op doel. Pérez Santamaría probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Kabout - juanaka03 1:0

7e minuut.
Colunga met een sublieme pass. Macán is nu in balbezit. Ismael bereikt de bal nog maar net als eerste. Macán verovert de bal door een tackle van achteren. Macán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Madincea kopt de bal weg. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga onderschept slim de pass. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Riiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponianto geeft een hoge lob. Macán bereikt de bal nog maar net als eerste. Macán haalt uit met een fantastische trap. Pérez Santamaría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Kabout - juanaka03 2:0

23e minuut.
Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Fueyo onderschept slim de pass. Macán onderschept slim de pass. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga draait met de bal, schiet en ... Pérez Santamaría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Kabout - juanaka03 3:0

32e minuut.
Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga passt de bal met de wreef. Ponianto rent richting de bal. Macán bereikt de bal nog maar net als eerste. Macán draait met de bal, schiet en ... Pérez Santamaría bokst de bal weg.

34e minuut.
Daar is Alonso Fueyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soszyński probeert naar een medespeler te passen. Colunga probeert de bal met de borst te controleren. Soszyński rent richting de bal. Soszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Kabout - juanaka03 4:0

35e minuut.
Alonso Fueyo onderschept slim de pass. Alonso Fueyo probeert naar een medespeler te passen. Riiel geeft de bal voor. Macán rent richting de bal. Macán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Armada trapt de bal weg van het doel. Madincea kopt de bal weg. Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macán rent richting de bal. Macán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ponianto kopt de bal weg. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristóbal rent richting de bal. Colunga onderschept slim de pass. Colunga haalt uit met een fantastische trap. Pérez Santamaría bokst de bal weg.

38e minuut.
Ismael heeft problemen om de bal te vangen. Ponianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponianto passt de bal zonder na te denken. Macán bereikt de bal nog maar net als eerste. Macán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Madincea geeft de bal voor. Macán is nu in balbezit. Ismael rent richting de bal. Macán verovert de bal door een tackle van achteren. Macán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Kabout 24%, juanaka03 76%.
Atlético Kabout - juanaka03 4:0

47e minuut.
Valdés is nu in balbezit. Valdés passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Cristóbal de bal onder controle te krijgen. Colunga is nu in balbezit. Colunga schiet op doel. Pérez Santamaría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soszyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Verdonck is nu in balbezit. Elía verovert de bal door een tackle van achteren. Soszyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Elía raakt geblesseerd tijdens het duel. Biempica neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Kabout - juanaka03 4:1

62e minuut.
Klungelig pakt Ismael de bal. Macán rent richting de bal. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Macán verovert de bal door een tackle van achteren. Macán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Kabout - juanaka03 5:1

79e minuut.
Cristóbal verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Cristóbal is nu in balbezit. Macán onderschept slim de pass. Macán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Kabout - juanaka03 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Kabout 21%, juanaka03 79%.
Atlético Kabout - juanaka03 6:1