Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAYER DE MUNCHI Mamoneo F.C.
Normal Tactiek 442
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 45.7
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Koprowski probeert naar een medespeler te passen. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević geeft een hoge lob. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Anievas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Prelević kopt de bal weg. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti passt de bal zonder na te denken. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Prelević rent richting de bal. Louzao begaat een overtreding. Prelević raakt geblesseerd tijdens het duel. Prelević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Liechti springt en kopt de bal. Daar is Burgueña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anievas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Koprowski rent richting de bal. Koprowski passt de bal in één keer door. Liechti speelt de bal door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel. Anievas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Burgueña geeft een lange en hoge pass. Gavrilescu kopt de bal weg. Liechti heeft problemen om de bal te vangen. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pachés is nu in balbezit. Liechti onderschept slim de pass. Liechti probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Żmijewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Prelević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Liechti maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Martín Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Koprowski passt de bal zonder na te denken. Liechti is nu in balbezit. Liechti geeft een hoge lob. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Prelević rent richting de bal. Żmijewski rent richting de bal. Prelević passt de bal met de wreef. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Mamoneo F.C. 0:1

20e minuut.
Prelević is nu in balbezit. Prelević passt de bal in één keer door. Daar is Liechti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Anievas bokst de bal weg. Liechti rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Prelević passt de bal zonder na te denken. Burgueña bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti draait met de bal, schiet en ... Anievas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruiz Ledesma rent richting de bal. Liechti verovert de bal door een tackle van achteren. Liechti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Klungelig pakt Liechti de bal. Prelević probeert naar een medespeler te passen. Koprowski speelt de bal door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Anievas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koprowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prelević is nu in balbezit. Prelević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Liechti kopt de bal weg. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski speelt de bal door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel. Anievas bokst de bal weg.

37e minuut.
Pachés bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević is nu in balbezit. Prelević passt de bal in één keer door. Liechti heeft problemen om de bal te vangen. Liechti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Mamoneo F.C. 0:2

40e minuut.
Żmijewski rent richting de bal. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti passt de bal in één keer door. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Prelević speelt de bal door. Liechti is nu in balbezit. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Żmijewski schiet op doel. Anievas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Mamoneo F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYER DE MUNCHI 84%, Mamoneo F.C. 16%.
BAYER DE MUNCHI - Mamoneo F.C. 0:3

46e minuut.
Liechti is nu in balbezit. Liechti passt de bal in één keer door. Prelević geeft een hoge lob. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski schiet op doel. Anievas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti speelt de bal door. Louzao rent richting de bal. Żmijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Anievas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Mamoneo F.C. 0:4

52e minuut.
Canavessi met een sublieme pass. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Liechti is nu in balbezit. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Liechti is nu in balbezit. Liechti passt de bal in één keer door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Burgueña probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Mamoneo F.C. 0:5

70e minuut.
Koprowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruiz Ledesma de bal. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Prelević speelt de bal door. Lepa heeft problemen om de bal te vangen. Lepa geeft een hoge lob. Liechti rent richting de bal. Liechti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Koprowski met een sublieme pass. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti passt de bal met de wreef. Prelević rent richting de bal. Prelević schiet op doel. Anievas bokst de bal weg. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Mamoneo F.C. 0:6

78e minuut.
Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti met een sublieme pass. Daar is Żmijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Mamoneo F.C. 0:7

85e minuut.
Besora met een sublieme pass. Lepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević speelt de bal door. Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Mamoneo F.C. 0:8

89e minuut.
Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Burgueña de bal. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Mamoneo F.C. 0:9

90e minuut.
Lepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepa geeft een lange en hoge pass. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski geeft de bal voor. Żmijewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Mamoneo F.C. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYER DE MUNCHI 76%, Mamoneo F.C. 24%.
BAYER DE MUNCHI - Mamoneo F.C. 0:10