Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guethoreloaded maderitos
Ataque Nueva Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 16.2
solid Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
García Miranda rent richting de bal. Babangida verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida met een sublieme pass. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Dorronsoro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sobrino Rodríguez de bal. Sobrino Rodríguez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Morcillo de bal onder controle te krijgen. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Paal!

6e minuut.
Arrillaga rent richting de bal. Arrillaga probeert naar een medespeler te passen. Dorronsoro is nu in balbezit. Dorronsoro geeft een lange en hoge pass. Morcillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Morcillo draait met de bal, schiet en ... García Llamas probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Babangida geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sobrino Rodríguez springt en kopt de bal. Bilbao bokst de bal weg. Morcillo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - maderitos 1:0

13e minuut.
Babangida rent richting de bal. Babangida met een sublieme pass. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. Bilbao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - maderitos 2:0

14e minuut.
García Miranda rent richting de bal. Morcillo onderschept slim de pass. Morcillo passt de bal zonder na te denken. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Grandi kopt de bal weg. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorronsoro geeft een lange en hoge pass. Sobrino Rodríguez rent richting de bal. Sobrino Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Arrillaga met een snelle inworp. Riopedre geeft een lange en hoge pass. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo schiet op doel. Bilbao bokst de bal weg.

17e minuut.
Klungelig pakt Ribera de bal. Arrillaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrillaga geeft de bal voor. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Erostarbe Tubilla rent richting de bal. Riopedre speelt de bal door. Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Bilbao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - maderitos 3:0

28e minuut.
Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Dorronsoro speelt de bal door. Morcillo rent richting de bal. Morcillo draait met de bal, schiet en ... Bilbao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - maderitos 4:0

29e minuut.
González Martín speelt de bal door. Cebrián heeft problemen om de bal te vangen. Gilabert rent richting de bal. Sobrino Rodríguez onderschept slim de pass. Sobrino Rodríguez schiet op doel. Bilbao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Arrillaga met een snelle inworp. Riopedre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morcillo de bal. Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - maderitos 5:0

37e minuut.
Cebrián is nu in balbezit. Grandi verovert de bal door een tackle van achteren. Grandi geeft een lange en hoge pass. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doeltrap. Bilbao trapt de bal weg. Arrillaga kopt de bal weg. Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Bilbao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - maderitos 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 15%, maderitos 85%.
Guethoreloaded - maderitos 6:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereiro komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Dorronsoro probeert naar een medespeler te passen. García Llamas heeft problemen om de bal te vangen. Morcillo rent richting de bal. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. Bilbao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - maderitos 7:0

55e minuut.
Riopedre met een snelle inworp. Sobrino Rodríguez rent richting de bal. Sobrino Rodríguez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Babangida de bal. Babangida draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pina passt de bal met de wreef. Riopedre met een sublieme pass. Morcillo rent richting de bal. Morcillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - maderitos 8:0

76e minuut.
Morcillo passt de bal zonder na te denken. Dorronsoro rent richting de bal. Dorronsoro geeft de bal voor. Sobrino Rodríguez rent richting de bal. Sobrino Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - maderitos 9:0

83e minuut.
Pina verovert de bal door een tackle van achteren. Pina met een sublieme pass. Riopedre met een sublieme pass. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - maderitos 10:0

85e minuut.
Daar is García Llamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorronsoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorronsoro passt de bal met de wreef. Sobrino Rodríguez rent richting de bal. Sobrino Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - maderitos 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 19%, maderitos 81%.
Guethoreloaded - maderitos 11:0