Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maderitos Guethoreloaded
Normal Tactiek Ataque Nueva
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
García Llamas speelt de bal door. Graus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilabert is nu in balbezit. Mejía Pérez onderschept slim de pass. Mejía Pérez schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Riopedre kopt de bal weg. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida geeft een hoge lob. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. Bilbao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Santiago speelt de bal door. Dorronsoro is nu in balbezit. Dorronsoro passt de bal in één keer door. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Mejía Pérez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Morcillo de bal. Dorronsoro is nu in balbezit. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Guethoreloaded 0:1

15e minuut.
García Miranda geeft een hoge lob. Arrillaga speelt de bal door. Daar is García Llamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo schiet op doel. Bilbao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Morcillo passt de bal in één keer door. Dorronsoro rent richting de bal. Dorronsoro probeert naar een medespeler te passen. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Santiago geeft een lange en hoge pass. Arrillaga is nu in balbezit. Graus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arrillaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sobrino Rodríguez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Guethoreloaded 0:2

27e minuut.
Dorronsoro geeft een lange en hoge pass. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. García Miranda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Miranda krijgt een gele kaart. Sobrino Rodríguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sobrino Rodríguez neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Guethoreloaded 0:3

34e minuut.
Morcillo kan de bal niet met de borst controleren. Dorronsoro is nu in balbezit. Mejía Pérez is nu in balbezit. Dorronsoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorronsoro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pina rent richting de bal. Ribera maakt een afschuwelijke overtreding. Ribera krijgt een gele kaart. Pina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pina met een snel genomen vrije trap. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez passt de bal zonder na te denken. Dorronsoro heeft problemen om de bal te vangen. Dorronsoro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Guethoreloaded 0:4

40e minuut.
Arrillaga kopt de bal weg. Dorronsoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorronsoro passt de bal in één keer door. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Guethoreloaded 0:5

43e minuut.
Riopedre probeert naar een medespeler te passen. Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez speelt de bal door. Morcillo rent richting de bal. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Guethoreloaded 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maderitos 85%, Guethoreloaded 15%.
maderitos - Guethoreloaded 0:6

48e minuut.
Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez passt de bal in één keer door. Morcillo is nu in balbezit. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ... Bilbao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida geeft een lange en hoge pass. Mejía Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dorronsoro passt de bal met de wreef. Morcillo rent richting de bal. Morcillo passt de bal in één keer door. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Bilbao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Riopedre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez rent richting de bal. Sobrino Rodríguez geeft de bal voor. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Guethoreloaded 0:7

74e minuut.
Gilabert is nu in balbezit. Mejía Pérez onderschept slim de pass. Mejía Pérez geeft de bal voor. Klungelig pakt Morcillo de bal. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Roldán Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorronsoro is nu in balbezit. Dorronsoro probeert naar een medespeler te passen. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez passt de bal met de wreef. Morcillo rent richting de bal. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Guethoreloaded 0:8

85e minuut.
Riopedre onderschept slim de pass. Riopedre met een sublieme pass. Klungelig pakt Morcillo de bal. Dorronsoro rent richting de bal. Dorronsoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morcillo rent richting de bal. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. Bilbao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Riopedre geeft de bal voor. Morcillo kopt de bal weg. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - Guethoreloaded 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maderitos 78%, Guethoreloaded 22%.
maderitos - Guethoreloaded 0:9