Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lleida Citizen
Normal Tactiek Sweep
35% Balbezit 65%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 42.2
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Barila passt de bal in één keer door. Fradera is nu in balbezit. Fradera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Biempica de bal. Biempica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Fradera bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Biempica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradera draait met de bal, schiet en ... Otero Bouzas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Jové Rubí bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva onderschept slim de pass. Oliva passt de bal met de wreef. Fradera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Otero Bouzas geeft de bal voor. Amenábar kopt de bal weg. Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva draait met de bal, schiet en ... Biempica maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fradera rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Citizen 0:1

13e minuut.
Jové Rubí is nu in balbezit. Biempica onderschept slim de pass. Biempica passt de bal in één keer door. Fradera rent richting de bal. Fradera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Otero Bouzas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barila met een snelle inworp. Biempica is nu in balbezit. Biempica geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Amenábar passt de bal met de wreef. Biempica rent richting de bal. Biempica passt de bal in één keer door. Fradera is nu in balbezit. Fradera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Armengot rent richting de bal. Fradera verovert de bal door een tackle van achteren. Fradera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Citizen 0:2

26e minuut.
Zamora rent richting de bal. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal in één keer door. Fradera is nu in balbezit. Fradera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Barila bereikt de bal nog maar net als eerste. Barila geeft de bal voor. Fradera rent richting de bal. Fradera schiet op doel. Moya Martín probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Fradera de bal. Amenábar is nu in balbezit. Amenábar passt de bal zonder na te denken. Biempica is nu in balbezit. Biempica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Citizen 0:3

32e minuut.
Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva passt de bal zonder na te denken. Fradera is nu in balbezit. Fradera haalt uit met een fantastische trap. Moya Martín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Citizen 0:4

36e minuut.
Fradera is nu in balbezit. Fradera passt de bal in één keer door. de la Gente geeft een hoge lob. Biempica springt en kopt de bal. Moya Martín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Citizen 0:5

37e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora is nu in balbezit. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Fradera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Barila met de inworp. Martín de la Fuente rent richting de bal. de la Gente onderschept slim de pass. de la Gente geeft een hoge lob. Fradera springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Naujoks geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ruiz Hierro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martín de la Fuente controleert de bal met de borst. Martín de la Fuente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jové Rubí bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Fradera heeft problemen om de bal te vangen. Fradera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lleida 75%, Citizen 25%.
lleida - Citizen 0:5

46e minuut.
Tahirli komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Collantes bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Gente onderschept slim de pass. de la Gente passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Biempica de bal. Biempica geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
de la Gente rent richting de bal. Barila is nu in balbezit. Barila passt de bal met de wreef. Biempica is nu in balbezit. Biempica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Amenábar rent richting de bal. Amenábar geeft een hoge lob. Oliva kopt de bal weg. Fradera rent richting de bal. Fradera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fradera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradera schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Citizen 0:6

63e minuut.
Martín de la Fuente is nu in balbezit. de Jesús onderschept slim de pass. de Jesús geeft de bal voor. Biempica rent richting de bal. Biempica draait met de bal, schiet en ... Moya Martín bokst de bal weg.

70e minuut.
Jové Rubí rent richting de bal. Oliva onderschept slim de pass. Oliva met een sublieme pass. Biempica is nu in balbezit. Biempica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Jové Rubí is nu in balbezit. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva passt de bal zonder na te denken. Barila geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gañán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva is nu in balbezit. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Biempica is nu in balbezit. Biempica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Barila met een snelle inworp. Biempica rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pérez Ortega ... Strafschop! Biempica raakt geblesseerd tijdens het duel. Fradera kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Citizen 0:7

89e minuut.
Barila verovert de bal door een tackle van achteren. Barila met een sublieme pass. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva speelt de bal door. Fradera rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lleida 73%, Citizen 27%.
lleida - Citizen 0:7