Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuerteventura lleida
1 - Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
12% Spel op eigen helft 88%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 16.7
zeer goed Schieten waardeloos
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Guyt passt de bal zonder na te denken. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro speelt de bal door. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Armengot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pérez Ortega met een sublieme pass. Armengot is nu in balbezit. Speichler onderschept slim de pass. Speichler draait met de bal, schiet en ... Moya Martín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Antosiewicz speelt de bal door. Parejro heeft problemen om de bal te vangen. Parejro passt de bal met de wreef. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Antosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Antosiewicz passt de bal in één keer door. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel. Moya Martín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - lleida 1:0

15e minuut.
Antosiewicz onderschept slim de pass. Antosiewicz geeft de bal voor. Pérez Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez onderschept slim de pass. Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Speichler is nu in balbezit. Otero Bouzas is nu in balbezit. Pérez onderschept slim de pass. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Moya Martín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - lleida 2:0

22e minuut.
Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz passt de bal in één keer door. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - lleida 3:0

24e minuut.
Parejro probeert naar een medespeler te passen. Zamora rent richting de bal. Zamora geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pérez de bal onder controle te krijgen. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - lleida 4:0

29e minuut.
Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt haalt uit met een fantastische trap. Speichler krijgt zijn hoofd ertegen. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Otero Bouzas trapt de bal weg van het doel. Parejro probeert de bal met de borst te controleren. Parejro speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Speichler de bal. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Moya Martín speelt de bal door. Martín de la Fuente kopt de bal weg. Hristoskov probeert naar een medespeler te passen. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pérez Ortega onderschept slim de pass. Guyt probeert naar een medespeler te passen. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel. Moya Martín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Moya Martín trapt de bal weg. Guyt rent richting de bal. Guyt passt de bal in één keer door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - lleida 5:0

38e minuut.
Guyt passt de bal zonder na te denken. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez met een sublieme pass. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ... Moya Martín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ruiz Hierro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Parejro de bal. Parejro passt de bal zonder na te denken. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Parejro probeert naar een medespeler te passen. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz passt de bal zonder na te denken. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - lleida 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 14%, lleida 86%.
Fuerteventura - lleida 6:0

47e minuut.
Parejro probeert naar een medespeler te passen. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz met een sublieme pass. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - lleida 7:0

50e minuut.
Zamora geeft de bal voor. Inworp. Guyt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Moya Martín probeert wanhopig de bal te grijpen. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ... Moya Martín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - lleida 8:0

53e minuut.
Daar is Otero Bouzas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antosiewicz met een sublieme pass. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel. Moya Martín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - lleida 9:0

56e minuut.
Pérez onderschept slim de pass. Pérez geeft een lange en hoge pass. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel. Zamora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Guyt probeert naar een medespeler te passen. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal zonder na te denken. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Szegleti kopt de bal weg. Klungelig pakt Zamora de bal. Pérez is nu in balbezit. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Parejro verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Parejro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parejro geeft de bal voor. Antosiewicz kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moya Martín met een harde bal richting middenveld. Antosiewicz kopt de bal weg. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ... Moya Martín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moya Martín probeert naar een medespeler te passen. Guyt controleert de bal met de borst. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - lleida 10:0

68e minuut.
Speichler is nu in balbezit. Antosiewicz met een sublieme pass. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler is nu in balbezit. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - lleida 11:0

73e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Speichler is nu in balbezit. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Moya Martín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - lleida 12:0

74e minuut.
Ziganda speelt de bal door. Daar is Martín de la Fuente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Szegleti passt de bal met de wreef. Pérez is nu in balbezit. Antosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - lleida 13:0

77e minuut.
Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala speelt de bal door. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt geeft een hoge lob. Parejro kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Moya Martín trapt de bal weg van het doel. Guyt kopt de bal weg. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz speelt de bal door. Daar is Speichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speichler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - lleida 14:0

86e minuut.
Pérez Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt verovert de bal door een tackle van achteren. Guyt geeft een lange en hoge pass. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Speichler speelt de bal door. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Moya Martín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parejro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - lleida 15:0

90e minuut.
Pérez kopt de bal weg. Speichler heeft problemen om de bal te vangen. Antosiewicz rent richting de bal. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 10%, lleida 90%.
Fuerteventura - lleida 15:0