Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Citizen Odmisel C.F
Sweep Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
17% Spel op eigen helft 83%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 21.6
uitstekend Schieten slecht
goed Passen zwak
solide Verdedigen slecht


3e minuut.
de la Gente speelt de bal door. Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft een hoge lob. Van Sam rent richting de bal. Van Sam schiet op doel. Bernabéu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parés rent richting de bal. Parés schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Odmisel C.F 1:0

4e minuut.
Van Sam onderschept slim de pass. Van Sam met een sublieme pass. López Cinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés onderschept slim de pass. Parés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Odmisel C.F 2:0

16e minuut.
Balboa is nu in balbezit. Amenábar onderschept slim de pass. Amenábar probeert naar een medespeler te passen. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
García Sedano is nu in balbezit. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva passt de bal met de wreef. Parés rent richting de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sánchez Muñoz is nu in balbezit. Sánchez Muñoz geeft een lange en hoge pass. Murado kopt de bal weg. Klungelig pakt Parés de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
de la Gente probeert naar een medespeler te passen. Amenábar heeft problemen om de bal te vangen. Amenábar geeft een lange en hoge pass. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Odmisel C.F 3:0

41e minuut.
Murado kopt de bal weg. Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva speelt de bal door. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 18%, Odmisel C.F 82%.
Citizen - Odmisel C.F 3:0

46e minuut.
Tahirli komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gañán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gañán geeft een hoge lob. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Van Sam rent richting de bal. Van Sam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Odmisel C.F 4:0

55e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam passt de bal met de wreef. Oliva rent richting de bal. Oliva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Odmisel C.F 5:0

56e minuut.
Martínez Torrén probeert naar een medespeler te passen. Amenábar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amenábar speelt de bal door. Daar is Van Sam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Sam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Muñoz is nu in balbezit. Sánchez Muñoz geeft een lange en hoge pass. Van Sam rent richting de bal. Van Sam haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam verovert de bal door een tackle van achteren. Van Sam passt de bal zonder na te denken. Amenábar is nu in balbezit. Amenábar probeert naar een medespeler te passen. Bernabéu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parés is nu in balbezit. Parés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Parés is nu in balbezit. Parés passt de bal in één keer door. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
López Cinta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sánchez Muñoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés geeft een lange en hoge pass. Paal! Bernabéu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Sam rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Odmisel C.F 6:0

66e minuut.
Doeltrap. Murado trapt de bal weg. Oliva kopt de bal weg. Van Sam rent richting de bal. Van Sam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Odmisel C.F 7:0

70e minuut.
Sánchez Muñoz speelt de bal door. García Sedano rent richting de bal. García Sedano speelt de bal door. Parés rent richting de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Balboa geeft een lange en hoge pass. Martínez Torrén geeft een lange en hoge pass. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam geeft een hoge lob. Parés maakt een snoekduik en kopt de bal. Bernabéu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Van Sam rent richting de bal. Murado is nu in balbezit. Van Sam verovert de bal door een tackle van achteren. Van Sam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Odmisel C.F 8:0

82e minuut.
Parés geeft een hoge lob. Van Sam probeert naar een medespeler te passen. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés schiet op doel. Na een snelle pass probeert López Cinta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Odmisel C.F 9:0

84e minuut.
Parés onderschept slim de pass. Van Sam rent richting de bal. Parés rent richting de bal. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Colunga rent richting de bal. Martínez Torrén rent richting de bal. Martínez Torrén geeft een hoge lob. Parés rent richting de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Odmisel C.F 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 16%, Odmisel C.F 84%.
Citizen - Odmisel C.F 10:0