Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS MURCIELAGOS Citizen
Normal Tactiek Sweep
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 41
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen solid


3e minuut.
de Jesús verovert de bal door een tackle van achteren. de Jesús passt de bal met de wreef. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:1

8e minuut.
Sánchez Muñoz passt de bal in één keer door. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam passt de bal met de wreef. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Parés is nu in balbezit. Parés schiet op doel. García Gómez bokst de bal weg. Klungelig pakt Van Sam de bal. Van Sam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:2

11e minuut.
Pisón onderschept slim de pass. Klungelig pakt Van Sam de bal. Etxániz bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam onderschept slim de pass. Van Sam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:3

12e minuut.
Amenábar rent richting de bal. Amenábar passt de bal in één keer door. Parés rent richting de bal. Parés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:4

17e minuut.
Martínez Torrén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amenábar rent richting de bal. Amenábar geeft een hoge lob. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Amenábar is nu in balbezit. Amenábar passt de bal in één keer door. Van Sam rent richting de bal. Van Sam geeft een lange en hoge pass. García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parés is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:5

31e minuut.
García Gómez probeert naar een medespeler te passen. de la Gente kopt de bal weg. Pisón heeft problemen om de bal te vangen. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sánchez Muñoz onderschept slim de pass. Sánchez Muñoz passt de bal zonder na te denken. Van Sam probeert naar een medespeler te passen. Parés is nu in balbezit. Parés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Parés speelt de bal door. Pérez Izquierdo rent richting de bal. Pérez Izquierdo passt de bal in één keer door. Daar is Van Sam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Sam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:6

37e minuut.
Romero Salguero is nu in balbezit. Van Sam onderschept slim de pass. Van Sam passt de bal zonder na te denken. Parés heeft problemen om de bal te vangen. Parés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Martínez Torrén probeert naar een medespeler te passen. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam probeert naar een medespeler te passen. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés draait met de bal, schiet en ... García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oliva geeft een hoge lob. Pisón heeft problemen om de bal te vangen. Parés is nu in balbezit. Parés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:7

42e minuut.
Martínez Torrén passt de bal zonder na te denken. Pérez Rufete probeert de bal aan de voet te houden. Van Sam probeert naar een medespeler te passen. Parés rent richting de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bengoa is nu in balbezit. Parés verovert de bal door een tackle van achteren. Parés speelt de bal door. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS MURCIELAGOS 82%, Citizen 18%.
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:8

46e minuut.
Tahirli komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sánchez Muñoz met de inworp. Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal met de wreef. Van Sam rent richting de bal. Van Sam haalt uit met een fantastische trap. García Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Amenábar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Sam heeft problemen om de bal te vangen. Van Sam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
García Gómez met een sublieme pass. Sambruno probeert de bal met de borst te controleren. Amenábar is nu in balbezit. Amenábar geeft een lange en hoge pass. Parés krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Etxániz rent richting de bal. Van Sam verovert de bal door een tackle van achteren. Van Sam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:9

59e minuut.
Amenábar passt de bal zonder na te denken. Parés is nu in balbezit. Parés passt de bal in één keer door. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:10

61e minuut.
Daar is Amenábar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambruno geeft een hoge lob. de Jesús kopt de bal weg. Van Sam rent richting de bal. Van Sam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam speelt de bal door. Daar is Parés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:11

64e minuut.
Van Sam speelt de bal door. Daar is Amenábar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amenábar speelt de bal door. Parés rent richting de bal. Parés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:12

67e minuut.
Amenábar passt de bal met de wreef. Pérez Izquierdo rent richting de bal. Pérez Izquierdo passt de bal in één keer door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Amenábar neemt de hoekschop. Van Sam kopt de bal weg. Klungelig pakt Pisón de bal. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:13

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Parés de bal onder controle te krijgen. Oliva met een sublieme pass. Amenábar is nu in balbezit. Amenábar geeft een lange en hoge pass. Parés maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:14

79e minuut.
Remírez speelt de bal door. Romero Salguero rent richting de bal. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sánchez Muñoz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez Izquierdo. Sánchez Muñoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de la Gente zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Oliva speelt de bal door. Van Sam rent richting de bal. Van Sam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS MURCIELAGOS 87%, Citizen 13%.
LOS MURCIELAGOS - Citizen 0:15