Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odmisel C.F Fuerteventura
Normal Tactiek 1 -
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 48.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Parejro onderschept slim de pass. Parejro passt de bal zonder na te denken. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel. Bernabéu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Parejro verovert de bal door een tackle van achteren. Parejro geeft de bal voor. Klungelig pakt López Cinta de bal. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Guyt passt de bal met de wreef. Hristoskov geeft een hoge lob. Villarroel is nu in balbezit. Speichler verovert de bal door een tackle van achteren. Speichler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Senkevicz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Senkevicz de bal. Senkevicz speelt de bal door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. García Sedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Bernabéu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Fuerteventura 0:1

12e minuut.
Parejro met de inworp. Antosiewicz met een sublieme pass. de Sanjosé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez onderschept slim de pass. Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Villarroel de bal. Speichler is nu in balbezit. Antosiewicz is nu in balbezit. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pérez springt en kopt de bal. Murado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Parejro zal de hoekschop nemen. Speichler springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Fuerteventura 0:2

18e minuut.
Parejro passt de bal in één keer door. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler passt de bal zonder na te denken. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Bernabéu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Fuerteventura 0:3

21e minuut.
Hristoskov probeert naar een medespeler te passen. Guyt rent richting de bal. Guyt passt de bal met de wreef. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Colunga rent richting de bal. Colunga passt de bal in één keer door. Daar is Villarroel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speichler onderschept slim de pass. Speichler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Guyt kopt de bal weg. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler haalt uit met een fantastische trap. Bernabéu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Fuerteventura 0:4

33e minuut.
Pumarejo met een sublieme pass. Anunzita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez onderschept slim de pass. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Bernabéu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez met een sublieme pass. Speichler rent richting de bal. Speichler haalt uit met een fantastische trap. Bernabéu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Fuerteventura 0:5

41e minuut.
Guyt geeft een lange en hoge pass. Parejro kopt de bal weg. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odmisel C.F 83%, Fuerteventura 17%.
Odmisel C.F - Fuerteventura 0:5

47e minuut.
Pérez schiet op doel. Daar is Antosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ... Bernabéu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Fuerteventura 0:6

53e minuut.
Antosiewicz met een sublieme pass. Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal met de wreef. Speichler heeft problemen om de bal te vangen. Speichler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Fuerteventura 0:7

56e minuut.
Santana geeft de bal voor. Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal zonder na te denken. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Parejro geeft de bal voor. Pérez probeert de bal aan de voet te houden. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz geeft de bal voor. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Fuerteventura 0:8

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bernabéu met een harde bal richting middenveld. Antosiewicz kopt de bal weg. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
García Sedano rent richting de bal. Antosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel. Bernabéu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Fuerteventura 0:9

70e minuut.
Speichler onderschept slim de pass. Balboa rent richting de bal. Speichler onderschept slim de pass. Speichler geeft een lange en hoge pass. Pérez krijgt zijn hoofd ertegen. Bernabéu bokst de bal weg.

74e minuut.
Guyt met een snelle inworp. Hristoskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristoskov speelt de bal door. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Guyt rent richting de bal. Guyt probeert naar een medespeler te passen. Speichler rent richting de bal. Daar is Speichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speichler draait met de bal, schiet en ... Bernabéu bokst de bal weg. Murado heeft problemen om de bal te vangen. Speichler rent richting de bal. Speichler haalt uit met een fantastische trap. Bernabéu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Fuerteventura 0:10

81e minuut.
Senkevicz probeert naar een medespeler te passen. Guyt rent richting de bal. Guyt met een sublieme pass. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Pérez de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Pérez de bal. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz passt de bal in één keer door. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Fuerteventura 0:11

86e minuut.
Guyt onderschept slim de pass. Guyt passt de bal zonder na te denken. Hristoskov probeert naar een medespeler te passen. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odmisel C.F 76%, Fuerteventura 24%.
Odmisel C.F - Fuerteventura 0:11