Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antif Atlético LOS MURCIELAGOS
451 u Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 18
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Aldea verovert de bal door een tackle van achteren. Aldea passt de bal met de wreef. Etxániz rent richting de bal. Ciolţea onderschept slim de pass. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... García Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Estalinho rent richting de bal. Estalinho passt de bal in één keer door. Ciolţea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wigura is nu in balbezit. Wigura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Aldea geeft een hoge lob. Daar is Pisón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigura is nu in balbezit. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - LOS MURCIELAGOS 1:0

19e minuut.
Heldmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Páger speelt de bal door. Wigura rent richting de bal. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... García Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - LOS MURCIELAGOS 2:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estalinho met een snelle inworp. Páger speelt de bal door. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - LOS MURCIELAGOS 3:0

27e minuut.
Heldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heldmann passt de bal in één keer door. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea schiet op doel. García Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - LOS MURCIELAGOS 4:0

29e minuut.
Estalinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Remírez. Remírez krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Pitras rent richting de bal. Pitras geeft de bal voor. Wigura kopt de bal weg. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Estalinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Páger met een sublieme pass. Wigura is nu in balbezit. Wigura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bengoa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitras met een snelle inworp. Daar is Heldmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heldmann geeft de bal voor. García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pitras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitras geeft een hoge lob. Pisón kan de bal niet met de borst controleren. Wigura rent richting de bal. Wigura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cruz onderschept slim de pass. Páger onderschept slim de pass. Páger met een sublieme pass. Klungelig pakt Wigura de bal. Wigura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antif Atlético 19%, LOS MURCIELAGOS 81%.
Antif Atlético - LOS MURCIELAGOS 4:0

46e minuut.
Sambruno heeft problemen om de bal te vangen. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wigura de bal. Wigura draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. García Gómez trapt de bal weg van het doel. Nieto heeft problemen om de bal te vangen. Heldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heldmann schiet op doel. García Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Wigura geeft een hoge lob. Daar is Sambruno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciolţea is nu in balbezit. Estalinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Estalinho haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Pitras passt de bal zonder na te denken. Bengoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Heldmann onderschept slim de pass. Heldmann geeft de bal voor. Etxániz kopt de bal weg. García Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciolţea controleert de bal met de borst. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... García Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Heldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heldmann passt de bal zonder na te denken. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura rent richting de bal. Wigura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - LOS MURCIELAGOS 5:0

68e minuut.
Heldmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wigura is nu in balbezit. Wigura speelt de bal door. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - LOS MURCIELAGOS 6:0

69e minuut.
Nieto geeft een lange en hoge pass. Etxániz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea onderschept slim de pass. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... García Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - LOS MURCIELAGOS 7:0

71e minuut.
Wigura is nu in balbezit. Wigura passt de bal zonder na te denken. Etxániz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea onderschept slim de pass. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura met een sublieme pass. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea schiet op doel. García Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - LOS MURCIELAGOS 8:0

79e minuut.
Pitras neemt vlug de vrije trap. Daar is Ciolţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciolţea kopt de bal weg. Wigura rent richting de bal. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
García Gómez trapt de bal weg. Heldmann rent richting de bal. Nieto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nieto naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Estalinho geeft een hoge lob. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Heldmann is nu in balbezit. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura haalt uit met een fantastische trap. García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Estalinho onderschept slim de pass. Estalinho met een sublieme pass. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - LOS MURCIELAGOS 9:0

89e minuut.
Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea passt de bal met de wreef. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - LOS MURCIELAGOS 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antif Atlético 13%, LOS MURCIELAGOS 87%.
Antif Atlético - LOS MURCIELAGOS 10:0