Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odmisel C.F lleida
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín de la Fuente is nu in balbezit. López Cinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziganda verovert de bal door een tackle van achteren. Ziganda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jové Rubí probeert naar een medespeler te passen. Martín de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín de la Fuente met een sublieme pass. Collantes rent richting de bal. Collantes geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Martín de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín de la Fuente geeft een lange en hoge pass. Collantes is nu in balbezit. Ziganda is nu in balbezit. Ziganda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ziganda heeft problemen om de bal te vangen. García Sedano onderschept slim de pass. García Sedano speelt de bal door. Anunzita rent richting de bal. Anunzita draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - lleida 1:0

38e minuut.
Santana met een snelle inworp. Klungelig pakt García Sedano de bal. García Sedano probeert naar een medespeler te passen. Anunzita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anunzita haalt uit met een fantastische trap. Moya Martín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Daar is Ruiz Hierro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Sanjosé maakt een afschuwelijke overtreding. Ruiz Hierro raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruiz Hierro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Balboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Collantes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Odmisel C.F - lleida 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odmisel C.F 54%, lleida 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odmisel C.F - lleida 1:1

54e minuut.
Armengot heeft problemen om de bal te vangen. Pumarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumarejo met een sublieme pass. Ziganda rent richting de bal. Ziganda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - lleida 1:2

64e minuut.
Collantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Collantes speelt de bal door. Ziganda rent richting de bal. Martín de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín de la Fuente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz passt de bal in één keer door. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín de la Fuente is nu in balbezit. Martín de la Fuente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - lleida 1:3

71e minuut.
Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín de la Fuente is nu in balbezit. Ziganda is nu in balbezit. Martín de la Fuente rent richting de bal. Martín de la Fuente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odmisel C.F 57%, lleida 43%.
Odmisel C.F - lleida 1:3