Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Motril Fuerteventura
Normal Tactiek 1 -
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 46.2
weak Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Sabater speelt de bal door. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szegleti zijn tegenspeler op de grond. Szegleti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

2e minuut.
Otxoa López bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostolaza is nu in balbezit. Otxoa López schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Otxoa López krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Parejro passt de bal met de wreef. Guyt is nu in balbezit. Guyt probeert naar een medespeler te passen. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hristoskov probeert naar een medespeler te passen. Speichler is nu in balbezit. Speichler passt de bal met de wreef. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Incera trapt de bal weg van het doel. Daar is Perals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal met de wreef. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt verovert de bal door een tackle van achteren. Guyt passt de bal met de wreef. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ... Arbeloa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Guyt geeft een hoge lob. Ostolaza heeft problemen om de bal te vangen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostolaza is nu in balbezit. Ostolaza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Parejro passt de bal met de wreef. Speichler heeft problemen om de bal te vangen. Parejro speelt de bal door. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel. Arbeloa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Parejro speelt de bal door. Speichler is nu in balbezit. Speichler met een sublieme pass. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostolaza onderschept slim de pass. Ostolaza speelt de bal door. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Incera geeft een hoge lob. Hristoskov is nu in balbezit. Guyt probeert naar een medespeler te passen. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pérez kopt de bal weg. Perals rent richting de bal. Speichler onderschept slim de pass. Speichler draait met de bal, schiet en ... Arbeloa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Fuerteventura 0:1

31e minuut.
Parejro met een sublieme pass. Ostolaza rent richting de bal. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Fuerteventura 0:2

34e minuut.
Speichler rent richting de bal. Klungelig pakt Speichler de bal. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Fuerteventura 0:3

35e minuut.
Fernández Álvarez rent richting de bal. Fernández Álvarez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Perals de bal onder controle te krijgen. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sabater geeft de bal voor. Inworp. Guyt met de inworp. Ostolaza is nu in balbezit. Ostolaza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pérez rent richting de bal. Pérez speelt de bal door. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel. Arbeloa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Fuerteventura 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Motril 82%, Fuerteventura 18%.
CF Motril - Fuerteventura 0:4

48e minuut.
Pérez passt de bal zonder na te denken. Speichler is nu in balbezit. Speichler haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Incera de bal onder controle te krijgen. Arbeloa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Fuerteventura 0:5

51e minuut.
Ostolaza rent richting de bal. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostolaza is nu in balbezit. Speichler rent richting de bal. Speichler haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa bokst de bal weg.

57e minuut.
Senkevicz passt de bal met de wreef. Guyt probeert naar een medespeler te passen. Pérez is nu in balbezit. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Fuerteventura 0:6

59e minuut.
Guyt passt de bal in één keer door. Speichler heeft problemen om de bal te vangen. Speichler passt de bal in één keer door. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel. Arbeloa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Incera rent richting de bal. Incera geeft een lange en hoge pass. Paal!

64e minuut.
Guyt speelt de bal door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Otxoa López schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Otxoa López krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

65e minuut.
Guyt speelt de bal door. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez met een sublieme pass. Speichler rent richting de bal. Speichler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Guyt kopt de bal weg. Incera kan de bal niet met de borst controleren. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel. Arbeloa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Fuerteventura 0:7

69e minuut.
Guyt is nu in balbezit. Guyt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Speichler de bal. Ostolaza is nu in balbezit. Ostolaza draait met de bal, schiet en ... Arbeloa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Nelson met een sublieme pass. Daar is Guyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guyt speelt de bal door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro is nu in balbezit. Parejro met een sublieme pass. Ostolaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostolaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pala probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Senkevicz de bal. Nelson probeert naar een medespeler te passen. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ... Arbeloa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Guyt passt de bal in één keer door. Speichler is nu in balbezit. Speichler probeert naar een medespeler te passen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Fuerteventura 0:8

83e minuut.
Speichler heeft problemen om de bal te vangen. Speichler passt de bal in één keer door. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ostolaza de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arbeloa trapt de bal weg. Guyt kopt de bal weg. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostolaza rent richting de bal. Ostolaza passt de bal zonder na te denken. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel. Arbeloa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Pérez de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Motril 80%, Fuerteventura 20%.
CF Motril - Fuerteventura 0:8