Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marc Roigé Bosch Citizen
352 Marc Tactiek Sweep
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 39.7
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Juanfran is nu in balbezit. Amenábar onderschept slim de pass. Amenábar speelt de bal door. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Martínez Soria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de la Gente met een sublieme pass. Gañán geeft een lange en hoge pass. Parés is nu in balbezit. Parés draait met de bal, schiet en ... Lencina bokst de bal weg. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:1

7e minuut.
Martínez Torrén kopt de bal weg. Klungelig pakt Lázaro de bal. Amenábar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amenábar geeft de bal voor. Parés krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:2

9e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal met de wreef. Daar is Bălaşa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... Lencina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:3

12e minuut.
Sánchez Muñoz rent richting de bal. Sánchez Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Uriguen is nu in balbezit. Gañán verovert de bal door een tackle van achteren. Gañán geeft een lange en hoge pass. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:4

20e minuut.
Bayón rent richting de bal. Oliva onderschept slim de pass. Oliva speelt de bal door. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés haalt uit met een fantastische trap. Lencina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:5

22e minuut.
Juanfran onderschept slim de pass. Juanfran probeert naar een medespeler te passen. Rico rent richting de bal. Parés onderschept slim de pass. Parés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés draait met de bal, schiet en ... Lencina bokst de bal weg. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa geeft een hoge lob. Parés rent richting de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:6

25e minuut.
Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa probeert naar een medespeler te passen. Parés is nu in balbezit. Parés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:7

32e minuut.
Bayón rent richting de bal. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva passt de bal met de wreef. Amenábar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amenábar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amenábar is nu in balbezit. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:8

36e minuut.
Lencina met een harde bal richting middenveld. Oliva kopt de bal weg. Lázaro kan de bal niet met de borst controleren. Parés rent richting de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sánchez Muñoz met een sublieme pass. Pérez Peña heeft problemen om de bal te vangen. Parés is nu in balbezit. Parés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:9

39e minuut.
Uriguen is nu in balbezit. de la Gente bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Gente met een sublieme pass. Amenábar is nu in balbezit. Amenábar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pérez Peña is nu in balbezit. Pérez Peña passt de bal met de wreef. Parés rent richting de bal. Parés schiet op doel. Lencina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:10

44e minuut.
Doeltrap. Unidos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marc Roigé Bosch 79%, Citizen 21%.
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:10

53e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal in één keer door. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:11

57e minuut.
Sánchez Muñoz is nu in balbezit. Sánchez Muñoz geeft een lange en hoge pass. Pérez Peña probeert de bal aan de voet te houden. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Gañán de bal. Sánchez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Muñoz geeft de bal voor. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... Lencina bokst de bal weg.

61e minuut.
Amenábar geeft een lange en hoge pass. Daar is Parés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parés met een sublieme pass. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Martínez Torrén kopt de bal weg. Klungelig pakt Juanfran de bal. Amenábar geeft een lange en hoge pass. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:12

65e minuut.
de la Gente passt de bal in één keer door. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa passt de bal in één keer door. Parés rent richting de bal. Parés schiet op doel. Lencina bokst de bal weg. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:13

69e minuut.
Lázaro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amenábar met een snelle inworp. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa geeft een hoge lob. Lencina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parés is nu in balbezit. Parés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:14

70e minuut.
Aranzubia is nu in balbezit. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa passt de bal zonder na te denken. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:15

72e minuut.
Amenábar passt de bal zonder na te denken. Oliva rent richting de bal. Cuéllar Sacristán rent richting de bal. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sánchez Muñoz is nu in balbezit. Sánchez Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Gañán geeft een hoge lob. Bălaşa maakt een snoekduik en kopt de bal. Lencina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:16

80e minuut.
Fernández Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Herrera speelt de bal door. Cuéllar Sacristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés verovert de bal door een tackle van achteren. Parés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
de la Gente rent richting de bal. de la Gente speelt de bal door. Amenábar rent richting de bal. Amenábar geeft een hoge lob. Parés springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Lencina trapt de bal weg van het doel. Juanfran heeft problemen om de bal te vangen. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:17

84e minuut.
Martínez Soria passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Muñoz met de inworp. Parés is nu in balbezit. Parés haalt uit met een fantastische trap. Lencina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Amenábar met de inworp. de la Gente geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pérez Peña de bal. Parés is nu in balbezit. Parés draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marc Roigé Bosch 79%, Citizen 21%.
Marc Roigé Bosch - Citizen 0:18