Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Citizen Marc Roigé Bosch
Sweep Tactiek 352 Marc
65% Balbezit 35%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 17.2
very good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Bălaşa onderschept slim de pass. Bălaşa probeert naar een medespeler te passen. Rico verovert de bal door een tackle van achteren. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Marc Roigé Bosch 1:0

2e minuut.
Lázaro rent richting de bal. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés passt de bal zonder na te denken. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Peña onderschept slim de pass. Pérez Peña speelt de bal door. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Marc Roigé Bosch 2:0

7e minuut.
Sánchez Muñoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva rent richting de bal. Oliva met een sublieme pass. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
de la Gente passt de bal in één keer door. Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft de bal voor. Parés is nu in balbezit. Parés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva geeft de bal voor. Parés rent richting de bal. Parés draait met de bal, schiet en ... Lencina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Marc Roigé Bosch 3:0

15e minuut.
Sánchez Muñoz rent richting de bal. Sánchez Muñoz met een sublieme pass. Bayón is nu in balbezit. Oliva onderschept slim de pass. Oliva geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bălaşa heeft problemen om de bal te vangen. Amenábar is nu in balbezit. Amenábar probeert naar een medespeler te passen. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lázaro kopt de bal weg. Cuéllar Sacristán heeft problemen om de bal te vangen. Bayón is nu in balbezit. Parés onderschept slim de pass. Parés haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
de la Gente kopt de bal weg. Bălaşa kan de bal niet met de borst controleren. Bălaşa passt de bal in één keer door. Amenábar is nu in balbezit. Amenábar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa passt de bal met de wreef. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés schiet op doel. Lencina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Marc Roigé Bosch 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 28%, Marc Roigé Bosch 72%.
Citizen - Marc Roigé Bosch 4:0

46e minuut.
Tahirli komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Doeltrap. Lencina trapt de bal weg van het doel. de la Gente kopt de bal weg. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Juanfran is nu in balbezit. Juanfran speelt de bal door. Bălaşa met een sublieme pass. Parés is nu in balbezit. Parés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Marc Roigé Bosch 5:0

52e minuut.
Daar is Aranzubia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parés is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aranzubia. Aranzubia krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Parés met een sublieme pass. Sánchez Muñoz rent richting de bal. Sánchez Muñoz passt de bal met de wreef. Parés is nu in balbezit. Parés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Amenábar passt de bal zonder na te denken. Lázaro is nu in balbezit. Bălaşa onderschept slim de pass. Bălaşa geeft een hoge lob. Parés krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
de la Gente onderschept slim de pass. de la Gente speelt de bal door. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... Lencina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Marc Roigé Bosch 6:0

71e minuut.
Bayón geeft een hoge lob. de la Gente speelt de bal door. Daar is Cuéllar Sacristán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pérez Peña rent richting de bal. Pérez Peña geeft de bal voor. de Jesús geeft een hoge lob. Amenábar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amenábar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Martínez Torrén met een sublieme pass. Amenábar rent richting de bal. Amenábar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bălaşa de bal. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Marc Roigé Bosch 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 32%, Marc Roigé Bosch 68%.
Citizen - Marc Roigé Bosch 7:0