Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS MURCIELAGOS lleida
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Klungelig pakt Martín de la Fuente de bal. Pérez Izquierdo is nu in balbezit. Pérez Izquierdo probeert naar een medespeler te passen. Remírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Remírez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cruz passt de bal in één keer door. Remírez rent richting de bal. Remírez draait met de bal, schiet en ... Otero Bouzas probeert de bal aan de voet te houden. Moya Martín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - lleida 1:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lumbreras met de inworp. Cruz speelt de bal door. Remírez rent richting de bal. Remírez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zamora onderschept slim de pass. Zamora geeft de bal voor. Ruiz Hierro kopt de bal weg. Martín de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín de la Fuente draait met de bal, schiet en ... García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ramón rent richting de bal. Pérez Rufete verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Rufete probeert naar een medespeler te passen. Remírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Remírez draait met de bal, schiet en ... Moya Martín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Nieto is nu in balbezit. Nieto speelt de bal door. Remírez is nu in balbezit. Pérez Izquierdo rent richting de bal. Pérez Izquierdo schiet op doel. Moya Martín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Collantes is nu in balbezit. Collantes geeft de bal voor. Lumbreras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martín de la Fuente is nu in balbezit. Martín de la Fuente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS MURCIELAGOS 53%, lleida 47%.
LOS MURCIELAGOS - lleida 1:0

47e minuut.
Pérez Ortega geeft een hoge lob. Collantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbreras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Collantes roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Collantes kan niet meer verder spelen. Sánchez Rodríguez komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Menta rent richting de bal. Menta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Armengot de bal. Remírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Remírez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cruz met een snelle inworp. Lumbreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín de la Fuente maakt een afschuwelijke overtreding. Martín de la Fuente krijgt een gele kaart. Lumbreras roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lumbreras kan niet meer verder spelen. Sambruno komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS MURCIELAGOS 44%, lleida 56%.
LOS MURCIELAGOS - lleida 1:0