Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Citizen CF Motril
Sweep Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
17% Spel op eigen helft 83%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 18
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Ayarza met een harde bal richting middenveld. Oliva kopt de bal weg. Amenábar met een sublieme pass. Daar is Parés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parés haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva onderschept slim de pass. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - CF Motril 1:0

11e minuut.
Parés onderschept slim de pass. Parés met een sublieme pass. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - CF Motril 2:0

13e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva speelt de bal door. Parés is nu in balbezit. Parés draait met de bal, schiet en ... Ayarza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Incera de bal onder controle te krijgen. Arbeloa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
de la Gente speelt de bal door. Sánchez Muñoz geeft de bal voor. Incera kopt de bal weg. Parés probeert de bal aan de voet te houden. Parés haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Klungelig pakt Gañán de bal. Gañán speelt de bal door. Parés heeft problemen om de bal te vangen. Parés draait met de bal, schiet en ... Ayarza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pinillos Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa onderschept slim de pass. Bălaşa speelt de bal door. Parés is nu in balbezit. Parés haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Sánchez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Muñoz passt de bal in één keer door. Bălaşa speelt de bal door. Parés is nu in balbezit. Parés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Ayarza de bal. Ayarza verovert de bal door een tackle van achteren. Sabater is nu in balbezit. Parés verovert de bal door een tackle van achteren. Parés haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Incera geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gonzalvo de bal onder controle te krijgen. de la Gente probeert naar een medespeler te passen. Parés is nu in balbezit. Parés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Sánchez Muñoz de bal. Sánchez Muñoz geeft de bal voor. Oliva rent richting de bal. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arbeloa met een harde bal richting middenveld. Amenábar kopt de bal weg. Bălaşa heeft problemen om de bal te vangen. Bălaşa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Naujoks bereikt de bal nog maar net als eerste. Naujoks geeft de bal voor. Bălaşa kopt de bal weg. Parés heeft problemen om de bal te vangen. Parés schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Parés rent richting de bal. Parés passt de bal met de wreef. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - CF Motril 3:0

36e minuut.
Godino bereikt de bal nog maar net als eerste. Godino passt de bal met de wreef. Borges probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Amenábar met een snelle inworp. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa geeft een lange en hoge pass. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ayarza de bal. Arbeloa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - CF Motril 4:0

41e minuut.
Perals rent richting de bal. Oliva speelt de bal door. Amenábar is nu in balbezit. Amenábar geeft een hoge lob. Parés maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 14%, CF Motril 86%.
Citizen - CF Motril 4:0

46e minuut.
Tahirli komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sánchez Muñoz passt de bal in één keer door. Oliva rent richting de bal. Oliva geeft de bal voor. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
de la Gente bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Gente passt de bal met de wreef. Amenábar speelt de bal door. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pinillos Caro rent richting de bal. Borges rent richting de bal. Borges probeert naar een medespeler te passen. Parés is nu in balbezit. Parés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - CF Motril 5:0

51e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Sánchez Muñoz rent richting de bal. Sánchez Muñoz passt de bal in één keer door. Parés is nu in balbezit. Parés draait met de bal, schiet en ... Arbeloa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bălaşa is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Incera bereikt de bal nog maar net als eerste. Incera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amenábar met een snelle inworp. Bălaşa geeft een hoge lob. Paal!

54e minuut.
Parés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa geeft de bal voor. Parés rent richting de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Sánchez Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Parés is nu in balbezit. Parés passt de bal in één keer door. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
de la Gente passt de bal met de wreef. Parés is nu in balbezit. Parés passt de bal zonder na te denken. Bălaşa probeert de bal met de borst te controleren. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amenábar met een snelle inworp. Bălaşa geeft de bal voor. Parés rent richting de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - CF Motril 6:0

62e minuut.
Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Gente onderschept slim de pass. de la Gente probeert naar een medespeler te passen. Parés rent richting de bal. Parés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa geeft de bal voor. Oliva kopt de bal weg. Parés is nu in balbezit. Parés draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pinillos Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinillos Caro geeft een hoge lob. Inworp. Amenábar met de inworp. de la Gente geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sánchez Muñoz passt de bal met de wreef. Parés probeert de bal met de borst te controleren. Parés draait met de bal, schiet en ... Borges probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arbeloa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - CF Motril 7:0

85e minuut.
Daar is Godino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Perals bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés verovert de bal door een tackle van achteren. Parés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Oliva geeft een lange en hoge pass. Parés is nu in balbezit. Parés geeft een hoge lob. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 21%, CF Motril 79%.
Citizen - CF Motril 7:0