Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuerteventura Marc Roigé Bosch
1 - Tactiek 352 Marc
68% Balbezit 32%
22% Spel op eigen helft 78%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 16.3
solid Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Martínez Soria is nu in balbezit. Guyt verovert de bal door een tackle van achteren. Guyt geeft een lange en hoge pass. Namet is nu in balbezit. Namet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Marc Roigé Bosch 1:0

12e minuut.
Parejro kopt de bal weg. Namet rent richting de bal. Juanfran bereikt de bal nog maar net als eerste. Namet verovert de bal door een tackle van achteren. Namet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ostolaza passt de bal zonder na te denken. Guyt heeft problemen om de bal te vangen. Guyt met een sublieme pass. Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bellini kopt de bal weg. Namet is nu in balbezit. Lázaro rent richting de bal. Namet onderschept slim de pass. Namet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Senkevicz geeft een lange en hoge pass. Fernández Herrera rent richting de bal. Wójcik onderschept slim de pass. Guyt rent richting de bal. Guyt probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Senkevicz probeert naar een medespeler te passen. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Namet de bal. Namet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Namet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro onderschept slim de pass. Parejro verovert de bal door een tackle van achteren. Parejro schiet op doel. Lencina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Parejro heeft problemen om de bal te vangen. Lázaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Namet onderschept slim de pass. Namet draait met de bal, schiet en ... Lencina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Marc Roigé Bosch 2:0

36e minuut.
Malícia rent richting de bal. Juanfran speelt de bal door. Lázaro rent richting de bal. Namet verovert de bal door een tackle van achteren. Namet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

39e minuut.
Wójcik met een sublieme pass. Namet probeert de bal aan de voet te houden. Namet draait met de bal, schiet en ... Rico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lencina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Marc Roigé Bosch 3:0

41e minuut.
Daar is Guyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guyt passt de bal met de wreef. Zabala speelt de bal door. Namet rent richting de bal. Namet haalt uit met een fantastische trap. Lencina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Guyt rent richting de bal. Guyt passt de bal zonder na te denken. Namet is nu in balbezit. Namet schiet op doel. Lencina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Marc Roigé Bosch 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 24%, Marc Roigé Bosch 76%.
Fuerteventura - Marc Roigé Bosch 4:0

46e minuut.
Martínez Soria passt de bal met de wreef. Rico is nu in balbezit. Rico geeft de bal voor. Namet bereikt de bal nog maar net als eerste. Namet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Parejro geeft een hoge lob. Aranzubia probeert de bal aan de voet te houden. Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt rent richting de bal. Guyt geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Marc Roigé Bosch 5:0

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Uriguen de bal onder controle te krijgen. Lázaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Namet onderschept slim de pass. Namet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Marc Roigé Bosch 6:0

57e minuut.
Fernández Herrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt speelt de bal door. Namet rent richting de bal. Namet schiet op doel. Lencina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Senkevicz probeert naar een medespeler te passen. Hristoskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristoskov passt de bal zonder na te denken. Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Namet is nu in balbezit. Parejro is nu in balbezit. Parejro geeft een lange en hoge pass. Guyt rent richting de bal. Guyt geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lencina met een harde bal richting middenveld. Bellini kopt de bal weg. Wójcik is nu in balbezit. Wójcik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pérez Peña de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Marc Roigé Bosch 7:0

71e minuut.
Guyt speelt de bal door. Wójcik is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Rico ... Strafschop! Wójcik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wójcik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Marc Roigé Bosch 8:0

73e minuut.
Zabala geeft een hoge lob. Wójcik rent richting de bal. Wójcik passt de bal met de wreef. Guyt is nu in balbezit. Guyt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Lencina trapt de bal weg van het doel. Parejro kopt de bal weg. Namet rent richting de bal. Namet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Parejro heeft problemen om de bal te vangen. Namet bereikt de bal nog maar net als eerste. Namet passt de bal in één keer door. Wójcik rent richting de bal. Wójcik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Namet rent richting de bal. Namet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bayón de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parejro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Namet is nu in balbezit. Namet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Marc Roigé Bosch 9:0

82e minuut.
Guyt rent richting de bal. Guyt geeft een lange en hoge pass. Juanfran heeft problemen om de bal te vangen. Parejro is nu in balbezit. Parejro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Namet is nu in balbezit. Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rico trapt de bal weg. Parejro kopt de bal weg. Namet bereikt de bal nog maar net als eerste. Namet haalt uit met een fantastische trap. Lencina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Uriguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostolaza verovert de bal door een tackle van achteren. Ostolaza met een sublieme pass. Namet is nu in balbezit. Namet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 21%, Marc Roigé Bosch 79%.
Fuerteventura - Marc Roigé Bosch 9:0