Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
غف بس صفصل a.g.n fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Cortez met een harde bal richting middenveld. Birmingham kopt de bal weg. Ramos is nu in balbezit. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Alzuru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

8e minuut.
Harris passt de bal zonder na te denken. Vazquez rent richting de bal. De Frías verovert de bal door een tackle van achteren. De Frías schiet op doel. Saldaña kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Henry controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
McFalcón kopt de bal weg. De Frías is nu in balbezit. Daar is Birmingham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Frías onderschept slim de pass. De Frías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Birmingham speelt de bal door. Esperanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fax tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fax krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Birmingham verovert de bal door een tackle van achteren. Birmingham passt de bal in één keer door. Cubillo rent richting de bal. Esperanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esperanza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
غف بس صفصل - a.g.n fc 0:1

37e minuut.
Birmingham geeft de bal voor. Montenegro kopt de bal weg. Cubillo heeft problemen om de bal te vangen. Olmos rent richting de bal. Olmos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Fax speelt de bal door. De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. De Frías passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Olmos de bal. Olmos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: غف بس صفصل 44%, a.g.n fc 56%.
غف بس صفصل - a.g.n fc 0:1

56e minuut.
Klungelig pakt Cubillo de bal. Olmos is nu in balbezit. Cubillo is nu in balbezit. Olmos verovert de bal door een tackle van achteren. Olmos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: غف بس صفصل 48%, a.g.n fc 52%.
غف بس صفصل - a.g.n fc 0:1