Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anonimato Fc غف بس صفصل
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


38e minuut.
De Frías is nu in balbezit. De Frías passt de bal in één keer door. Olmos is nu in balbezit. Olmos haalt uit met een fantastische trap. Urane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anonimato Fc - غف بس صفصل 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anonimato Fc 58%, غف بس صفصل 42%.
Anonimato Fc - غف بس صفصل 0:1

51e minuut.
Daar is Hinestroza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinestroza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hinestroza krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Pimentel met een snelle inworp. Daar is Malcom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malcom geeft een hoge lob. Lombardo rent richting de bal. Lombardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Harris met een snelle inworp. De Frías met een sublieme pass. Olmos rent richting de bal. Olmos draait met de bal, schiet en ... Urane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anonimato Fc - غف بس صفصل 0:2

80e minuut.
Malcom bereikt de bal nog maar net als eerste. Fax onderschept slim de pass. Fax met een sublieme pass. Olmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anonimato Fc 32%, غف بس صفصل 68%.
Anonimato Fc - غف بس صفصل 0:2