Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el rallo los caballos de cocle
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Armijo is nu in balbezit. Armijo geeft een lange en hoge pass. De Souza rent richting de bal. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro schiet op doel. Morán bokst de bal weg.

4e minuut.
Fernández Gutiérrez speelt de bal door. Blackman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Henríquez. Henríquez krijgt een gele kaart.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guardia met een snelle inworp. Fernández Gutiérrez is nu in balbezit. Fernández Gutiérrez schiet op doel. Urane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el rallo - los caballos de cocle 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Fernández Gutiérrez de bal. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez is nu in balbezit. Fernández Gutiérrez onderschept slim de pass. Fernández Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De Souza met een sublieme pass. Morales is nu in balbezit. Morales passt de bal zonder na te denken. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Morán met een harde bal richting middenveld. Armijo kopt de bal weg. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el rallo 48%, los caballos de cocle 52%.
el rallo - los caballos de cocle 0:1

53e minuut.
Walcott geeft de bal voor. Mancilla rent richting de bal. Mancilla passt de bal in één keer door. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman schiet op doel. Urane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Guardia met de inworp. Klungelig pakt De La Cruz de bal. De La Cruz geeft de bal voor. Palacios is nu in balbezit. Palacios draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Henríquez probeert naar een medespeler te passen. Morales speelt de bal door. Alfaro rent richting de bal. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el rallo - los caballos de cocle 1:1

85e minuut.
Armijo geeft een hoge lob. Alfaro rent richting de bal. De Souza is nu in balbezit. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Henríquez probeert naar een medespeler te passen. Hurane bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales onderschept slim de pass. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el rallo 55%, los caballos de cocle 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el rallo - los caballos de cocle 1:1