Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
a.g.n fc deportivo arabe unido de colon
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Esperanza passt de bal met de wreef. Piza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piggot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piza raakt geblesseerd tijdens het duel. Esperanza kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
a.g.n fc - deportivo arabe unido de colon 1:0

9e minuut.
Cubillo probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Miranda Barría met een snelle inworp. Yatiz rent richting de bal. Yatiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Saldaña geeft een lange en hoge pass. Inworp. Villasanta met een snelle inworp. Yatiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Moodie is nu in balbezit. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee met een sublieme pass. Piza is nu in balbezit. Piza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cerrud rent richting de bal. Esperanza is nu in balbezit. Esperanza speelt de bal door. Piza is nu in balbezit. Piza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Castillo bokst de bal weg.

44e minuut.
Posada rent richting de bal. Birmingham verovert de bal door een tackle van achteren. Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Yatiz rent richting de bal. Yatiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
a.g.n fc - deportivo arabe unido de colon 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.g.n fc 50%, deportivo arabe unido de colon 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
a.g.n fc - deportivo arabe unido de colon 1:1

59e minuut.
Lee rent richting de bal. Lee probeert naar een medespeler te passen. Daar is Plúa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piza rent richting de bal. Piza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Esperanza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cabal de bal. Piza rent richting de bal. Piza haalt uit met een fantastische trap. Castillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
a.g.n fc - deportivo arabe unido de colon 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.g.n fc 53%, deportivo arabe unido de colon 47%.
a.g.n fc - deportivo arabe unido de colon 2:1