Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
غف بس صفصل los caballos de cocle
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Fax bereikt de bal nog maar net als eerste. De Frías is nu in balbezit. De Frías schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Hurane rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutiérrez. Gutiérrez krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De Frías onderschept slim de pass. De Frías passt de bal met de wreef. Hurane bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmos onderschept slim de pass. Olmos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hurane rent richting de bal. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Daar is Olmos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: غف بس صفصل 44%, los caballos de cocle 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
غف بس صفصل - los caballos de cocle 0:0

46e minuut.
Fernández Gutiérrez speelt de bal door. Daar is Blackman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Frías schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, De Frías moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! De Frías schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Cortez is nu in balbezit. Gutiérrez rent richting de bal. Fernández Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Gutiérrez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Gutiérrez met een sublieme pass. De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cruz passt de bal met de wreef. Olmos is nu in balbezit. Olmos schiet op doel. Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De La Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Fax bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De La Cruz krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Palacios met een snelle inworp. Fernández Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Gutiérrez geeft de bal voor. Guardia is nu in balbezit. Guardia haalt uit met een fantastische trap. Alzuru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
غف بس صفصل - los caballos de cocle 0:1

86e minuut.
Walcott passt de bal zonder na te denken. Gittens is nu in balbezit. Gómez maakt een afschuwelijke overtreding. Gómez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: غف بس صفصل 60%, los caballos de cocle 40%.
غف بس صفصل - los caballos de cocle 0:1