Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el rallo acthletico balacera fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Morales is nu in balbezit. Avilés verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avilés wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
De Souza probeert naar een medespeler te passen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales is nu in balbezit. Morales schiet op doel. Revello probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft de bal voor. Inworp. Fernández met een snelle inworp. Morales geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Estrada trapt de bal weg. Daar is Avilés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armijo verovert de bal door een tackle van achteren. Armijo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Gonzalin Miller rent richting de bal. Gonzalin Miller passt de bal in één keer door. Rueda rent richting de bal. Rueda schiet op doel. Polanco probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
el rallo - acthletico balacera fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el rallo 41%, acthletico balacera fc 59%.
el rallo - acthletico balacera fc 0:1

47e minuut.
Armijo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calvo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avilés geeft een lange en hoge pass. Birmingham kopt de bal weg. Urane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el rallo - acthletico balacera fc 0:2

53e minuut.
Gonzalin Miller controleert de bal met de borst. Morales rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gonzalin Miller. Gonzalin Miller krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Gonzalin Miller rent richting de bal. Armijo onderschept slim de pass. Armijo speelt de bal door. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés verovert de bal door een tackle van achteren. Avilés passt de bal zonder na te denken. Rueda rent richting de bal. Rueda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
el rallo - acthletico balacera fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el rallo 48%, acthletico balacera fc 52%.
el rallo - acthletico balacera fc 0:3