Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
acthletico balacera fc el rallo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Daar is Hinestroza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armijo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avilés. Avilés krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Bocanegra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rueda. Bocanegra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Armijo met een snel genomen vrije trap. Fernández probeert de bal met de borst te controleren. Fernández geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Posada werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Alfaro rent richting de bal. Alfaro draait met de bal, schiet en ... Posada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
acthletico balacera fc - el rallo 0:1

34e minuut.
Armijo passt de bal zonder na te denken. Henríquez is nu in balbezit. Henríquez met een sublieme pass. Klungelig pakt Morales de bal. Morales schiet op doel. Posada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acthletico balacera fc 65%, el rallo 35%.
acthletico balacera fc - el rallo 0:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walter met de inworp. Gonzalin Miller speelt de bal door. Rueda is nu in balbezit. Rueda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acthletico balacera fc 54%, el rallo 46%.
acthletico balacera fc - el rallo 0:1